Horoscopul zilei de 5 mai 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 5 mai 2021

Atunci când trebuie să răspunzi prompt unor cereri profesionale, te bazezi destul de mult și pe intuiție. Indiferent de ce alegeri faci, senzația de bine la care râvnești nu se instalează în viața ta. Poate de fapt nu este vorba despre alegeri, ci despre propriul echilibru interior.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 5 mai 2021

Din anumite puncte de vedere, simți că nu te ”oferi” întru totul persoanei cele mai importante din viața ta. Sunt momente în care percepția asupra implicării tale în relația personală te face să trăiești sentimente intense de vinovăție și stângăcie.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 5 mai 2021

Realitatea ta interioară este reflectată fidel prin acțiunile de astăzi. Deși îți este frică de unele riscuri, ți le asumi cu inima deschisă. O persoană dragă din viața ta îți oferă nenumărate lecții despre ce înseamnă de fapt o adevărată relație de prietenie.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 5 mai 2021

Influența preponderentă a lui Jupiter este palpabilă în viața ta de zi cu zi. Agitația și confuzia pe care le simți te împing de la spate să iei decizii greșite. Atunci când vine vorba de viața profesională, știi întotdeauna care îți sunt prioritățile. Din păcate, nu poți spune același lucru și pe plan sentimental.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 5 mai 2021

Indisponibilitatea ta emoțională în raport cu anumite persoane devine din ce în ce mai evidentă. Modul în care alegi să comunici cu cei apropiați este unul degajat, lăsând mereu impresia lipsei de autenticitate. O astfel de atitudine îi poate răni pe cei mai sensibili.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 5 mai 2021

Oricum s-ar prezenta astăzi lucrurile la nivel astral, nu vei scăpa de câteva conflicte semnificative. Încă de la începutul zilei, te simți tot mai vlăguită, nu mai găsești nicio motivație să te ții de planurile stabilite, iar haosul din jurul tău se pare că are tot mai multă putere asupra psihicului tău.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 5 mai 2021

Lasă orgoliul deoparte atunci cand vine vorba de cel de lângă tine! Atunci când vine vorba de lucruri importante, acțiunile tale sunt duplicitare și fără sens. Te simți ancorată într-o serie de prejudecăți pe care nu reușești să le neutralizezi. Astrele pulsează destul de multă energie în casa carierei.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 5 mai 2021

Reacțiile pe care la ai uneori par a fi exagerate. Îți dai seama de asta prin modul în care cei din jur încearcă să te evite. Ești o persoană destul de virtuoasă și nu accepți concesii în destul de multe sectoare ale vieții tale. Inflexibilitatea dusă la extrem te va îndepărta de cei dragi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 5 mai 2021

Te-ai săturat să te ascunzi după deget. Nu vrei să mai trăiești în umbra propriilor sentimente. Maturitatea cu care ai început să faci alegeri în viața de zi cu zi îți oferă oportunitatea de a fi în completă armonie cu propriul univers interior. 

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 5 mai 2021

Conflictele familiale de care ai avut parte în ultima perioadă și-au pus amprenta asupra armoniei de altădată. Nimic nu pare să mai fie la fel. Chiar dacă uneori încerci să te minți în acest sens, o faci doar pentru că este un mecanism de apărare pe care ți l-ai dezvoltat în timp.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 5 mai 2021

Ego-ul fiecăruia dintre noi iese la iveală în acele situații în care ne simțim amenințați. Trebuie să acceptăm această dinamică ca făcând parte din realitatea de zi cu zi. Relațiile din viața ta ”se destramă” văzând cu ochii atunci când adopți o atitudine defensivă.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 5 mai 2021

Anumite persoane din viața ta nu sunt de acord cu implementările sau alegerile pe care le faci, însă preferă să fie rezervate. Îți cunosc și respectă nevoia de independență. Dacă la birou nu ești mulțumită cu funcția pe care o ocupi, căută noi oportunități de avansare.
Articole astro