Horoscopul zilei de 5 mai 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 5 mai 2020

Este evident faptul că ai nevoie de timp pentru tine. Responsabilitățile familiale pe care le ai nu îți oferă însă această portiță de scăpare. Trebuie să faci astfel încât să reușești de la sine să readuci echilibrul și armonia în viața ta, chiar daca asta presupune o oarecare tărie psihică.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 5 mai 2020

În relația personală ai mereu senzația că vorbești singură și că partenerul nu te observă deloc. În sens opus, beneficiezi de popularitate la birou. Asta nu este totuși ceea ce ai nevoie pentru a te simți împlinită. Astăzi ai nevoie de asistență pentru rezolvarea unor taskuri administrative.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 5 mai 2020

Este de așteptat ca cei din jur să profite de vulnerabilitatea pe care o expui. Acest lucru este predicitibil. Din păcate, prin tot ceea ce faci vrei să arăți lumii că ești o persoană neajutorată. Compătimirea pe care o simți în raport cu propria persoană a ajuns să fie cel mai mare dușman al tău.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 5 mai 2020

Dintotdeauna te-ai considerat expertă atunci când vine vorba de oameni. Cu toate astea, este posibil ca viața să îți demonstreze contrariul. Consideri că ți se cuvin lucruri pe care nici măcar nu le-ai pretins, iar acest comportament este ofensator.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 5 mai 2020

Nu mai ai parte de viață socială. Toată energia este focusată asupra problemelor pe care le ai. Nu mai lași loc de compromisuri în ceea ce privește starea ta de bine, iar acest comportament este dăunător. Poate este indicat să rămâi singură pentru câteva zile pentru a reuși să îți resetezi prioritățile.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 5 mai 2020

Îți dedici ziua proiectelor personale deoarece ai nevoie de reușită în acest sector al vieții tale. Chiar dacă dinamica relației romantice în care ești implicată atrage după sine comentarii din partea celor din jur, alegi să nu te lași influențată de punctul lor de vedere.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 5 mai 2020

Atunci când vine vorba de activitatea de la birou, este important să te folosești de propria imaginație. Acordă-ți timp pentru a transpune în lucruri palpabile ideile creative pe care le ai! Încrederea pe care o ai tu în reușită te va ajuta să treci mult mai sigură pe sine prin acest proces.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 5 mai 2020

Te axezi destul de mult pe propria experiență atunci cand este cazul să iei decizii. Te simți tot mai îndrăgostită și entuziastă în raport cu tot ceea ce trăiești alături de cel iubit. Energia pozitivă pe care o emani astăzi este molipsitoare și pentru cei cu care lucrezi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 5 mai 2020

Lucrurile se precipită destul de mult pe plan personal. Atunci când credeai că ai ajuns la un echilibru, îți dai seama că acest sentiment nu este de fapt unul autentic. În familie au loc conflicte pe care nu reușești să le înțelegi. Sursa lor este înrădăcinată în experiența fiecărei membru care o alcătuiește.  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 5 mai 2020

Având în vedere agitația pe care o resimți în aceste zile, este recomandată o pauză de la tot ceea ce trăiești. Din păcate, acest lucru este imposibil pentru tine. Lasă orgoliul deoparte atunci cand vine vorba de cel de lângă tine! Atunci când vine vorba de lucruri importante, acțiunile tale sunt duplicitare și fără sens.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 5 mai 2020

Este important să gasești un echilibru în ceea ce privește sectorul financiar al vieții tale. Poate acest echilibru presupune să renunți la unele capricii costisitoare. Te simți contrariată de unele sentimente pe care le ai în raport cu o anumită persoană, însă nu te chinui să le înțelegi sensul.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 5 mai 2020

Astăzi ai motive serioase să crezi că totul este posibil pe plan sentimental. Neptun și Jupiter îți transmit semnale pe care vei alege să nu le neglijezi. În plan profesional te simți pregătită să preiei noi sarcini doar pentru a demonstra celor din jur lucrurile de care ești capabilă.
Articole astro