Horoscopul zilei de 5 mai 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 5 mai 2019

Calmul de care vei fi înconjurată astăzi te va ajuta să vezi experiențele prin care treci dintr-o perspectivă matură. Cu toate astea, sfârșitul acestei zile devine incert din punct de vedere profesional. Nu trebuie să iei nicio decizie pripită.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 5 mai 2019

În această perioadă te concentrezi destul de mult asupra unui proiect profesional important pentru tine. Lipsa de energie care rezultă este definitorie. Spre sfârșitul zilei devii mai înceată și mai visătoare. Încearcă să îți structuezi într-un mod organizat prioritățile.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 5 mai 2019

Tranziția energetică de care ai parte în această perioadă te ajută să faci multe din lucrurile pe care le-ai tot amânat. Atunci cînd vine vorba de anumite reușite, știi că nu vei reuși să le obții decât dacă vei avea de partea ta și un gram de noroc.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 5 mai 2019

Autocritica pe care o proiectezi mereu în raport cu propria persoană a ajuns să fie cel mai mare dușman al tău. Chiar și atunci când ceea ce se întâmplă este meritul tău, nu știi să ți-l asumi, Acest mod de a percepe realitatea în care trăiești va ajunge să te demoralizeze.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 5 mai 2019

Deși încerci să integrezi într-un mod matur toate situațiile de care ai parte, sunt multe momente în care te simți confuză. Evenimentele personale din ultima perioadă ți-au acaparat concentrarea și acest lucru s-a resimțit la nivel profesional.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 5 mai 2019

Energia pe care o recepționezi de la astre te va motiva să îți urmezi viziunea revoluționară și să faci lucrurile într-un mod total neconvențional. Atunci când vine vorba de relațiile cu cei din jur, renunță în ”a-i mai căra în spate” pe cei care nu își doresc să facă parte din viața ta.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 5 mai 2019

Ești pregătită emoțional pentru toate schimbările care vor apărea în viața ta, dar asta nu înseamnă că ești sigură pe modul în care vei acționa. Pusă față în față cu anumite situații, îți dai seama că încrederea în sine nu te va putea ghida și vei resimți o stare de frustare profundă.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 5 mai 2019

Așa cum proclami cu fiecare ocazie, încerci să te lași condusă doar de ceea ce simți. Nimic nu poate fi mai autentic decât propriile sentimente. Gândurile constructive te ajută să îți modelezi cariera după propriul plac. Atunci când vrei să te faci auzită, expune-ți intențiile într-un mod clar și concis!  

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 5 mai 2019

Chiar dacă simți că te afli într-un impas mult prea profund pentru a putea ieși prea devreme din el sau măcar cu fruntea sus, cu siguranță în jurul tău sunt persoane de care te poți ”agăța”. Susținerea și afecțiunea celor din jur sunt esențiale în astfel de momente.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 5 mai 2019

Intențiile clare pe care le ai în raport cu anumite aspecte din jur nu lasă loc interpretării celor din jur. Maniera în care alegi să îți ”proictezi” visurile te ajută să îți menții intactă motivația, indiferent de obstacolele pe care le întâmpini.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 5 mai 2019

Opoziția anumitor planete te va face să fii destul de confuză în raport cu unele decizii pe care le-ai luat de curând. Modalitatea pasiv-agresivă în care încearcă anumite persoane să comunice cu tine nu îți este deloc pe plac, dar alegi să nu mai deschizi acest subiect. Ți se pare fără sens.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 5 mai 2019

Atunci când se află în joc remize mari, încearcă să pui toate cărțile pe față, indiferent de cât de riscant ți se poate părea la prima vedere. Detaliile sunt importante, mai ales când ești împinsă de la spate să iei decizii cu care nu te simți confortabil.
Articole astro