Horoscopul zilei de 5 mai 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 5 mai 2018

Nu simți nevoia să le permiți celor din jur să îți ofere ajutorul sau sfatul. Consideri că nu ai nevoie de ele. Ești o persoană cu adevărat independentă și îți asumi acest lucru cu toate părțile bune sau rele pe care le implică. Această zi este destul de agitată în plan personal.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 5 mai 2018

Te axezi destul de mult pe propria experiență atunci cand este cazul să iei decizii. Onestitatea de care dai dovadă mereu atrage o mulțime de oameni în viața ta. În această perioadă, dragostea este punctul central al vieții tale.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 5 mai 2018

Te simți tot mai îndrăgostită și entuziastă în raport cu tot ceea ce trăiești alături de cel ales. Determinarea de care dai dovadă și la birou este molipsitor pentru cei cu care lucrezi, chiar dacă este zi de weekend. Anumite relații care au ajuns să fie absurde ar trebui finalizate într-un mod matur.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 5 mai 2018

Energia planetelor îți induce o stare de spirit pozitivă pe tot parcursul zilei. Reușești să treci cu maturitate peste problemele sentimentale pe care le ai. Noul început de care ai parte este, pentru moment, tot ceea ce ai nevoie pentru a ajunge la un echilibru emoțional.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 5 mai 2018

Pentru prea mult timp, ai păstrat tăcerea. În ultima perioadă însă ai devenit mai vocală și spui deschis ceea ce simți. La birou se întâmplă în fiecare zi lucruri pe care nu le poți controla. Poate este indicat să rămâi și tu în postura de spectator. Aceasta te poate feri de emoții negative.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 5 mai 2018

Astăzi ai oportunitatea de a spune tot ceea ce gândești, în special lucrurile care te deranjează cu adevărat. Multe persoane din viața ta au o atitudine intransigentă și nu îți oferă ocazia să faci ceea ce simți. Poate este indicat să vezi aceste situații în care te afli ca pe niște experiențe de viață.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 5 mai 2018

Ești foarte încrezătoare în viitorul tău profesional, ești sigură de ceea ce îți dorești şi mai mult decât atât, această dispoziție pozitivă pe care o resimţi pe parcursul acestei zile, te ajută foarte mult în tot ceea ce faci. Atunci când vine vorba de achiziţiile pe care le faci, încearcă să fii mai calculată.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 5 mai 2018

Unele cuvinte lasă răni adânci, iar impulsivitatea ta va afecta relația pe care o ai, dar și propriul echilibru interior. O singură vorba îți poate dezamăgi partenerul și acest lucru schimbă drastic atmosfera dintre voi. Lasă orgoliul deoparte atunci când vine vorba de cel de lângă tine!

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 5 mai 2018

Schimbările bruște de temperatură te dau peste cap și îți strică dispoziția. Această zi de sâmbătă trece fără să se întâmple nimic notabil. Din nefericire pentru tine, descoperi că nu ai depășit anumite experiențe traumatizante care și-au lăsat amprenta asupra sufletului tău.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 5 mai 2018

Faci pași importanți spre regăsirea echilibrului interior. Acțiunile pe care le întreprinzi sunt dictate de ceea ce simți. Cu toate astea, ești mereu pregătită ca cei din jur să nu răspundă așa cum îți dorești propunerilor pe care le ai. Este important pentru tine totuși să o faci. Ei chiar nu contează în acest context.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 5 mai 2018

Încearcă să eviți să îți expui direct punctul de vedere. Riști să fii înțeleasă greșit dacă vei face asta. Sunt multe persoane în jur care așteaptă orice greșeală de-ale tale pentru a profita. Spui despre sine că nu ești o fire răzbunătoare, însă uneori te surprinzi având gânduri rele în raport cu anumite persoane.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 5 mai 2018

Influența preponderentă a lui Saturn este palpabilă în viața ta de zi cu zi. Agitația și confuzia pe care le simți te împing de la spate să iei decizii greșite. Atunci când vine vorba de viața profesională, știi întotdeauna care îți sunt prioritățile. Din păcate, nu poți spune același lucru și pe plan sentimental.
Articole astro