Horoscopul zilei de 5 iunie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Bebec - horoscop azi, 5 iunie 2019

Dintotdeauna te-ai considerat expertă atunci când vine vorba de oameni. Cu toate astea, este posibil ca viața să îți demonstreze contrariul. Consideri că ți se cuvin lucruri pe care nici măcar nu le-ai pretins, iar acest comportament este ofensator pentru cei din jur.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 5 iunie 2019

Astăzi încearcă să eviți să îți expui direct punctul de vedere. Partenerii de afaceri au nevoie de dovezi clare de profesionalism. Dacă în ceea ce privește acest aspect vei da greș, multe parteneriate se vor destrăma de la sine chiar înainte de a-ți da seama că acest lucru într-adevăr se întâmplă.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 5 iunie 2019

Alinierea planetelor te susține la nivel energetic în a lăsa totul în urmă, indiferent că este vorba despre experiențe traumatizante sau de oameni care îți fac rău. Comportamentul tău defensiv nu mai ”alimentează” dorința unora de a face parte din viața ta, dar ești conștientă că lucrurile trebuie să își urmeze cursul în această manieră. Nu mai este loc de compromis.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 5 iunie 2019

Ești o persoană destul de virtuoasă și nu accepți concesii în destul de multe sectoare ale vieții tale. O inflexibilitate dusă la extrem te va îndepărta de cei dragi. Alinierea planetelor din această zi îți face viața sentimentală mai interesantă. Totul în jurul tău se află sub o aură specială.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 5 iunie 2019

Deși acum poți spune că te detașezi de vechile relații și de toate asteptările pe care acestea ți le-au format, îți este totuși destul de greu să nu te implici cu totul din punct de vedere emoțional. Din punctul tău de vedere, profesional lucrurile decurg surprinzător de bine şi îți dai seama cât de mult s-a schimbat motivația ta în ultima perioadă.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 5 iunie 2019

Insecuritatea pe care o resimți în această perioadă accentuează nevoia de a controla. Având în vedere cum se prezintă lucrurile, cu siguranță vor apărea conflicte între tine și cei din jur. Unele idei care îți traversează prin minte te pot motiva să acționezi, iar starea ta de spirit va primi astfel un imbold pozitiv.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 5 iunie 2019

Chiar dacă nu îți dai voie să observi asta, ești înconjurată de oameni cu suflet mare care îți pot oferi acel sprijin de care ai nevoie. Nu trebuie să te încăpățânezi să rămâi singură, orice ar fi! Atmosfera degajată de la birou ajută echipa din care faci parte să ajungă la rezultate excepționale.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 5 iunie 2019

Resursele de toate felurile pe care le ai la dispoziție fac din tine un adevărat adversar în plan profesional. În ciuda acestei realități, te simți blocată la nivel psihic și pentru moment tot ceea ce ai nevoie este să te focusezi pe nevoile emoționale. Trebuie să faci astfel încât să reușești să readuci echilibrul și armonia în viața ta.  

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 5 iunie 2019

Astăzi alegi să fii mult mai vocală în raport cu tot ceea ce trăiești. La birou se întâmplă lucruri pe care nu le poți controla. Poate este indicat să rămâi și tu în postura de spectator. Aceasta te poate feri de emoții negative. Seara reușești să faci tot ceea ce ți-ai propus, chiar dacă asta înseamnă să ai mai puține ore de somn.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 5 iunie 2019

Ești o persoană cu adevărat independentă și îți asumi acest lucru cu toate părțile bune sau rele pe care le implică. Onestitatea de care dai dovadă atrage oameni de calitate în viața ta. În această perioadă, dragostea este punctul central al vieții tale. Ai foarte mare nevoie de susținerea partenerului.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 5 iunie 2019

Totul pare să se prăbușească în jurul tău. Te simți tot mai vlăguită, nu mai găsești nicio motivație să te ții de planurile stabilite, iar haosul are tot mai multă putere asupra psihicului tău. Ai nevoie de noi puncte de reper pentru a nu simți că totul este în zadar.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 5 iunie 2019

Atunci când credeai că ai ajuns la un echilibru, îți dai seama că acest sentiment nu este de fapt unul autentic, ci doar te minți singură. Această zi te găsește nepregătită pentru provocările de care ai parte, dar susținerea unei persoane de încredere te va ajuta să găsești răspunsurile de care ai nevoie pentru a acționa.
Articole astro