Horoscopul zilei de 5 iulie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 5 iulie 2020

Capacitatea de a discerne întotdeuna binele de rău te ajută să fii precaută în raport cu riscurile la care este posibil să te expui. La birou este în regulă să faci lucrurile în maniera proprie, dar trebuie să ții cont și de indicațiile superiorilor.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 5 iulie 2020

Te simți tot mai îndrăgostită și entuziastă în raport cu tot ceea ce trăiești alături de persoana iubită. A mulțumi pe toți din viața noastră poate deveni o sarcină imposibilă atunci când la nivel inconștient o transformăm într-un obiectiv.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 5 iulie 2020

Echilibrul interior este ceva ce doar tu vei reuși să ”reconstruiești”. Acordă-ți timp și răbdare pentru acest proces laborios! Modul în care te-ai simțit în ultima perioadă te-a ajutat mult să fii mai determinată în ceea ce privește schimbările din viața ta.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 5 iulie 2020

Având în sfera energetică planetele Saturn și Jupiter, această zi va fi caracterizată de aventură și riscuri. În plan profesional este posibil să fii mult prea grăbită în inițiative și să faci lucrurile într-o manieră dezorganizată. Nu ai de demostrat nimic nimănui!

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 5 iulie 2020

Persoanele apropiate se pot încrede în capacitatea ta de a discerne binele de rău. Cu toate acestea, lucrurile nu se întâmplă în direcția la care se așteaptă. Te lași dusă de val, acționezi impulsiv și ai senzația că te afli într-un circuit închis al emoțiilor negative.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 5 iulie 2020

Dintotdeauna te-ai considerat expertă atunci când vine vorba de oameni. Cu toate astea, este posibil ca viața să îți demonstreze contrariul. Consideri că ți se cuvin lucruri pe care nici măcar nu le-ai pretins, iar acest comportament este ofensator pentru cei din jur.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 5 iulie 2020

Nu faci lucruri pentru sine pentru că îți lipsește cu desăvârșire timpul. Modul în care alegi să te raportezi la experiențele nefericite de care ai parte te ajută mult în menținerea lucidității psihice. În această duminică, Venus îți induce o stare de agitație care te ajută să îți îndeplinești cu succes toate obiectivele.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 5 iulie 2020

Este important să îți întărești încrederea în sine în ceea ce privește abilitățile profesionale, iar pentru asta ai nevoie de reușite. Partenerul de viață este îngrijorat în raport cu starea apatică pe care o ai de câteva zile. Deși aceasta are la baza motive reale, trebuie să îți setezi cu atenție prioritățile.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 5 iulie 2020

Alinierea planetelor te susține la nivel energetic în a lăsa totul în urmă, indiferent că este vorba despre experiențe traumatizante sau de oameni care îți fac rău. Comportamentul tău defensiv nu mai ”alimentează” dorința unora de a face parte din viața ta. Ești conștientă că lucrurile trebuie să își urmeze cursul în această manieră.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 5 iulie 2020

Nu simți nevoia să le permiți celor din jur să îți ofere ajutorul sau sfatul. Consideri că nu ai nevoie de ele. Ești o persoană cu adevărat independentă și îți asumi acest lucru cu toate părțile bune sau rele pe care le implică. Această zi este destul de agitată în plan profesional.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 5 iulie 2020

Nu mai crezi în rezoluții. Iei totul ca atare și tot ceea ce faci trebuie să fie palpabil în raport cu ideea de împlinire. Promisiunile făcute de cei din jur ți se par fără rost deoarece tu crezi doar în acțiuni. În plan profesional, această se poate spune că însumează toate cele trei ceasuri rele.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 5 iulie 2020

Ești o persoană destul de virtuoasă și nu accepți concesii în destul de multe sectoare ale vieții tale. O inflexibilitate dusă la extrem te va îndepărta de cei dragi. Alinierea planetelor din această zi îți face viața sentimentală mai interesantă. Totul în jurul tău se află sub o aură specială.
Articole astro