Horoscopul zilei de 5 iulie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 5 iulie 2019

Dezamăgirea și nemulțumirea pe care le simți în raport cu propria persoană au ajuns să fie cel mai mare dușman al tău. Chiar și atunci când ceea ce se întâmplă în jur este meritul tău, nu îți aloci nimic. Cauți mereu să minimalizezi orice aport pe care îl aduci.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 5 iulie 2019

Simți că preiei din nou controlul asupra propriei vieți. Ceea ce ai trăit în raport cu o anumită persoană te-a ajutat să îți setezi limite importante. Aveai nevoie de o astfel de clarificare emoțională. După-amiaza acestei zile te găsește într-o dispoziție jovială, încrezătoare și împăcată cu tot ceea ce trăiești.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 5 iulie 2019

Acest sfârșit de săptămână se află sub o aură specială pentru tine. Evenimentele care au loc în viața ta sunt ca o piatră de temelie pentru reclădirea stimei de sine. Atunci când vine vorba de compromisuri însă, uneori alegi să le faci cu ochii închiși.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 5 iulie 2019

Alături de cel ales, te simți tot mai îndrăgostită și entuziastă. Energia pozitivă pe care o emani astăzi este benefică atât relației personale, cât și interacțiunilor profesionale pe care este posibil să le ai. Ești încrezătoare în raport cu ceea ce va urma în carieră și asta te ajută să acționezi, indiferent de nivelul motivației.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 5 iulie 2019

Dintotdeauna te-ai considerat expertă atunci când vine vorba de oameni. Cu toate astea, este posibil ca viața să îți demonstreze contrariul. Consideri că ți se cuvin lucruri pe care nici măcar nu le-ai pretins, iar acest comportament este ofensator.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 5 iulie 2019

Îți descarci sufletul în fața unei persoane de încredere, chiar dacă știi că asta nu va schimba cu nimic ceea ce se întâmplă în viața ta. De multe ori este de preferat să facem ceea ce simțim, fără să ne gândim prea mult la ceea ce va urma să se întâmple.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 5 iulie 2019

Persoanele importante din viața ta te consideră un adevărat pilon de referință atunci când vine vorba de greutățile care le zdruncină. Ajutorul pare să fie reciproc deoarece încrederea pe care ți-o oferă te motivează să faci bine și să nu îți încalci principiile morale.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 5 iulie 2019

Totul pare să se prăbușească în jurul tău. Te simți tot mai vlăguită, nu mai găsești nicio motivație să te ții de planurile stabilite, iar haosul are tot mai multă putere asupra psihicului tău. Ai nevoie de noi puncte de reper pentru a nu mai simți că totul este în zadar.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 5 iulie 2019

Astăzi o să înveți lucruri noi despre tine, dar și despre dinamica unei relații importante pentru tine. O să te implici în diverse proceduri care te vor ajuta să îți desfășori într-un mod mai productiv activitatea de la job, iar acest fapt nu poate decât să te motiveze să fii și mai bună în tot ceea ce faci.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 5 iulie 2019

Diversitatea taskurilor de care ești responsabilă te ajută să te dezvolți ca profesionist, dar te ajută și cu încrederea în sine. Faptul că cei din jur se bazează pe abilitățile tale te face să fii mai deschisă din punct de vedere emoțional și să riști.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 5 iulie 2019

Profită de oportunitățile pe care le ai în prezent pentru a te dezvolta profesional. Nu ezita să preiei inițiativa atunci când simți că lucrurile stagnează. Ești dornică să explorezi, să înveți, să îți dezvolți noi abilități. Ai nevoie de toate astea pentru a simți cu adevărat intensitatea vieții.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 5 iulie 2019

Încă te simți vulnerabilă din punct de vedere emoțional. Se pare că acesta este motivul din cauza căruia nu reușești să iei o decizie în raport cu o persoană care a adus multe în viața ta. ”Greutatea” pe care o are legătura afectivă cu ea face să fie tot mai dificil procesul de detașare. 
Articole astro