Horoscopul zilei de 5 ianuarie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 5 ianuarie 2022

Indiferent de ceea ce se petrece în viața ta privată, rămâi consecventă și dedicată la locul de muncă. Implicarea totală de care dai dovadă îi uimește în fiecare zi pe colegi, dar și pe superiorii ierarhici. Deși îți menții punctul de vedere indiferent de opinia celor din jur, îți dai seama totuși când este cazul să cedezi.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 5 ianuarie 2022

”Organizare” va fi cuvântul de referință pentru tine în această zi de miercuri. Ai nevoie de ordine în viața ta. Atunci când vine vorba de relațiile cu cei din jur, începi să accepți că nimic nu este pentru totdeauna. Dinamica în care trăim se modifică de la o zi la alta, iar noi trebuie să ne adaptăm din mers.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 5 ianuarie 2022

Te afli mereu într-o postură duală, iar luarea de decizii este un proces de care te ferești cât poți de mult. Legătura Soare-Lună poate ”amesteca” energiile în viața ta și te vei trezi făcând lucruri pe care le-ai negat sau dezaprobat dintotdeauna. Indiferent că va fi o zi obositoare, tu vei reuși să îți îndeplinești obiectivele.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 5 ianuarie 2022

Viața sentimentală e cam plictisitoare în raport cu ceea ce ai nevoie astăzi. Faci tot ceea ce-ți stă în putință pentru a tranforma energiile negative pe care le resimți în unele pozitive. Este în regulă să te încrezi în propria intuiție, dar nu atunci când situația în care te afli devine tot mai riscantă.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 5 ianuarie 2022

Lasă orgoliul deoparte atunci cand vine vorba de cel de lângă tine! Atunci când vine vorba de lucruri importante, acțiunile tale sunt duplicitare și fără sens. Te simți ancorată într-o serie de prejudecăți pe care nu reușești să le neutralizezi. Astrele pulsează destul de multă energie în casa carierei.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 5 ianuarie 2022

Spui despre sine că nu ești o fire răzbunătoare, însă uneori te surprinzi având gânduri rele în raport cu anumite persoane. Pentru prea mult timp, ai păstrat tăcerea. În ultima perioadă însă ai devenit mai vocală și spui deschis ceea ce simți. Chiar nu îți dorești să te mai ascunzi în spatele sentimentelor.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 5 ianuarie 2022

Această zi aduce în prim plan o serie de dificultăți materiale asupra cărora te focusezi de o bună perioadă de timp. Deși demersurile pe care le faci în acest sens nu pot fi controlate în totalitate, nu trebuie să renunți la perseverență și ambiție.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 5 ianuarie 2022

Energia primită din partea astrelor va face ca lucrurile să se precipite și vei fi nevoită să iei decizii care vor avea un efect de durată asupra armoniei de care ai parte în prezent. Îți dorești să rămâi în contact cu anumite persoane, dar respingerea pe care o simți în raport cu ele te face să fii rezervată și inconștient, te îndepărtezi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 5 ianuarie 2022

Persoanele apropiate se pot încrede în capacitatea ta de a discerne binele de rău. Cu toate acestea, lucrurile nu se întâmplă în direcția la care se așteaptă. Te lași dusă de val, acționezi impulsiv și ai senzația că te afli într-un circuit închis al emoțiilor negative.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 5 ianuarie 2022

Accepți despre sine că ești o fire visătoare, dar asta nu înseamnă că toate așteptările pe care le ai de la propria viață sunt pure fantasme. Indiferent de punctul în care te afli în relația personală, îți dorești mult mai mult de la cel de lângă tine.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 5 ianuarie 2022

Dintotdeauna te-ai considerat expertă atunci când vine vorba de oameni. Cu toate astea, este posibil ca viața să îți demonstreze contrariul. Consideri că ți se cuvin lucruri pe care nici măcar nu le-ai pretins, iar acest comportament este ofensator pentru cei din jur.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 5 ianuarie 2022

Nu faci lucruri pentru sine pentru că îți lipsește cu desăvârșire timpul. Modul în care alegi să te raportezi la experiențele nefericite de care ai parte te ajută mult în menținerea lucidității psihice. În această zi, Venus îți induce o stare de agitație care te ajută să îți îndeplinești cu succes toate obiectivele.
Articole astro