Horoscopul zilei de 5 ianuarie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 5 ianuarie 2019

În plan profesional ai nevoie de mult mai multă stabilitate și organizare. Pentru tine deadline-urile strânse sunt tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți demonstra abilitățile. Îți dorești să fii remarcată, asta este evident. Cu toate astea, încearcă să nu devii exagerată sau obositoare pentru cei din jur.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 5 ianuarie 2019

Această zi nu este tocmai potrivită pentru a lua decizii, de orice fel. În ceea ce privește cariera, te simți intimidată de ceilalți colegi cu care lucrezi. Fără să îți dai seama, se întâmplă lucruri pe care nu le poți controla. Poate este indicat să rămâi și tu în postura de spectator.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 5 ianuarie 2019

Te bucuri de conversațiile inspiraționale de care ai parte astăzi, chiar dacă la exterior nu lași să se observe acest lucru. Într-adevăr ai atenția îndreptată spre o anumită problemă cu care te confrunți de ceva timp și a cărei intensitate decelerează pentru ca mai apoi să se întoarcă în punctul din care a pornit.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 5 ianuarie 2019

În relația personală, ai mereu senzația că vorbești singură și că partenerul nu te observă deloc. În sens opus, beneficiezi de popularitate la birou. Asta nu este totuși ceea ce ai nevoie pentru a te simți împlinită. Astăzi ai nevoie de asistență pentru rezolvarea unor taskuri administrative.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 5 ianuarie 2019

Chiar dacă te simți constrânsă de anumite reguli, încearcă să îți dai seama de importanța lor. Modul în care alegi să te raportezi la cei din jur te va ajuta să îți deschizi uși în plan profesional. În acest context, o atitudine de superioritate cu siguranță nu este potrivită.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 5 ianuarie 2019

Te simți tot mai atrasă de ideea de a aduce neconvenționalul în viața ta, deși nu știi exact cum poți face acest lucru. Dintotdeauna ai fost o fire rezervată, iar acum îți este dificil să privești lucrurile într-un mod diferit. Poate ai nevoie de un impuls din partea unei persoane-cheie.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 5 ianuarie 2019

Ai ajuns să accepți faptul că ideea de compromis te va urmări toată viața. Îți este tot mai greu să ieși din mrejele acestui tip de comportament, chiar dacă știi că nu îți face bine. Ziua se anunță plină de planuri personale, chiar dacă nu ai o dispoziție prea bună.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 5 ianuarie 2019

În familie au loc conflicte pe care nu reușești să le înțelegi. Deși îți este dificil să rămâi detașată în fața acestor situații, vei alege să faci asta. Ai nevoie de acest mecanism de apărare. Noul an tocmai acest lucru îți va oferi, și anume, o perspectivă diferită despre respectul de sine.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 5 ianuarie 2019

Onestitatea de care dai dovadă mereu atrage o mulțime de oameni în viața ta. Aceștia știu că se pot baza pe tine în situații în care sunt încercați. Mai mult decât atât, încrederea pe care ți-o oferă te ajută și pe tine să fii o persoană mai bună, indiferent de context.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 5 ianuarie 2019

Astăzi ai senzația că nu vei reuși niciodată să faci nimic ceea ce stabilești sau îți dorești. Încearcă totuși să îți creionezi gânduri care să te influențeze pozitiv din acest punct de vedere. Odată ce perseverezi în întunecimea pesimismului, îți va fi mult mai dificil să îți recapeți încrederea în sine.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 5 ianuarie 2019

Problemele financiare cu care te confrunți în această perioadă te scot destul de mult din zona de confort. La birou îţi este greu să îţi menţii intactă conduita când simți pe propria piele indolența celor din jur. Oricum s-ar prezenta astăzi lucrurile la nivel astral, nu vei scăpa de câteva conflicte semnificative.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 5 ianuarie 2019

Încă de la începutul zilei, te simți tot mai vlăguită, nu mai găsești nicio motivație să te ții de planurile stabilite, iar haosul din jurul tău se pare că are tot mai multă putere asupra psihicului tău. Ai nevoie de noi puncte de referință pentru a nu simți că totul este în zadar.
Articole astro