Horoscopul zilei de 5 februarie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 5 februarie 2021

Ești o fire sensibilă, iar asta dă celor din jur oportunitatea să te rănească. Este momentul ideal să te focusezi pe propriile nevoi și să faci doar ceea ce te împlinește. A mulțumi pe toți din viața noastră poate deveni o sarcină imposibilă atunci când la nivel inconștient o transformăm într-un obiectiv.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 5 februarie 2021

Chiar dacă simți că te afli într-un impas mult prea profund pentru a putea ieși prea devreme din el sau măcar cu fruntea sus, cu siguranță în jurul tău sunt persoane de care te poți ”agăța”. Susținerea și afecțiunea celor din jur sunt esențiale în astfel de momente.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 5 februarie 2021

Te-ai plictisit să rămâi politicoasă și diplomată în raport cu acele persoane care îți calcă constant limitele impuse. Astăzi simți nevoia să te răzvrătești și o vei face. O persoană apropiată va avea nevoie de încrederea ta totală deoarece acțiunile sale este posibil să te rănească.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 5 februarie 2021

Ești pregătită emoțional pentru toate schimbările care vor apărea în viața ta, dar asta nu înseamnă că ești sigură pe modul în care vei acționa. Pusă față în față cu anumite situații, îți dai seama că încrederea în sine nu te va putea ghida și vei resimți o stare de frustare profundă.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 5 februarie 2021

Opoziția anumitor planete te va face să fii destul de confuză în raport cu unele decizii pe care le-ai luat de curând. Modalitatea pasiv-agresivă în care încearcă anumite persoane să comunice cu tine nu îți este deloc pe plac, dar alegi să nu mai deschizi acest subiect. Ți se pare fără sens.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 5 februarie 2021

Încearcă să acorzi timp de înțelegere a propriilor sentimente. Trebuie să accepți faptul că poate unele lucruri nu decurg așa cum îți dorești. Din păcate, ai tendința să te suprasoliciți din punct de vedere emoțional. Din această cauză simți că trăiești mereu în derivă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 5 februarie 2021

Dezamăgirea și nemulțumirea pe care le simți în raport cu propria persoană au ajuns să fie cel mai mare dușman al tău. Chiar și atunci când ceea ce se întâmplă în jur este meritul tău, nu îți aloci nimic. Cauți mereu să minimalizezi orice aport pe care îl aduci.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 5 februarie 2021

Replicile sau condiționările destul de impertinente pe care le primești de la cei din jur te irită mult prea mult. Deși spui despre sine că ai devenit o fire mai flexibilă și mai puțin exigentă, acest lucru nu este deloc vizibil atunci când vine vorba de trăirile pe care le ai.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 5 februarie 2021

Nemulțumirile pe care le ai în ceea ce privește activitatea de la birou este posibil să îți inducă o stare de anxietate. Deși ești conștientă de plusurile personalității tale, cei din jur nu ți-au oferit niciodată poziția pe care o meriți în cadrul echipei. Este momentul să nu mai faci niciun compromis în acest sens.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 5 februarie 2021

Conflictele familiale de care ai avut parte în ultima perioadă și-au pus amprenta asupra armoniei de altădată. Nimic nu pare să mai fie la fel. Chiar dacă uneori încerci să te minți în acest sens, o faci doar pentru că este un mecanism de apărare pe care ți l-ai dezvoltat în timp.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 5 februarie 2021

La birou se întâmplă lucruri despre care știi că nu le poți controla. Poate este indicat să rămâi și tu în postura de spectator. Aceasta te poate feri de emoții negative. Ești o persoană cu adevărat independentă și îți asumi acest lucru cu toate părțile bune sau rele pe care le implică.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 5 februarie 2021

Viața personală se află în atenția astrelor. Tot ceea ce trăiești pe parcursul acestei zile are drept scop definirea exactă a acelor așteptări care ajung întotdeauna să te rănească. Ai nevoie de limite clare în acest sens. Te consumi psihic mult prea mult pentru persoane care nu au nevoie de acest lucru din partea ta.
Articole astro