Horoscopul zilei de 5 februarie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 5 februarie 2020

Este important să gasești un echilibru în ceea ce privește sectorul financiar al vieții tale. Poate acest echilibru presupune să renunți la unele capricii costisitoare. Te simți contrariată de unele sentimente pe care le ai, însă nu te chinui să le înțelegi sensul.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 5 februarie 2020

Te simți ușor contrariată în raport cu ceea ce trăiești. Îți dorești mult mai mult de la propria persoană, dar îți este frică să îți asumi riscuriAcesta este motivul pentru care te limitezi la a trăi într-o rutină care pare că se adâncește cu fiecare zi care trece. 

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 5 februarie 2020

Astăzi alegi să împărtășești cu cei din jur propriile eșecuri și reușite pentru a le oferi un punct de vedere autentic despre viață. Înțelepciunea anumitor persoane dragi te va ajuta însă să găsești un punct de spijin în toată agitația pe care o trăiești.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 5 februarie 2020

Reușești să te ”eliberezi” de un mare bagaj emoțional și noua identitate pe care o capeți te va ajuta să privești lucrurile din altă perspectivă. Momentele de cumpănă de care ai avut parte ți-au oferit întotdeauna adevărate lecții de viață.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 5 februarie 2020

Capacitatea ta de a te adapta la noile contexte te va ajuta mult din punct de vedere profesional. Această zi de miercuri aduce multe colaborări interesante pentru tine. Ceva cu adevărat special va avea loc spre finele serii când toate astrele vor lua o poziție retrogradă.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 5 februarie 2020

Destinațiile drumurilor pe care le parcurgi nu se prezintă totdeauna așa cum ți-ai dori, dar asta nu te oprește din a face tot ceea ce este posibil pentru a-ți trăi propriile visuri. Te lași condusă de propriile sentimente și emoții și niciodată nu există regrete cu privire la deciziile pe care le iei.  

Balanta

Horoscop zilnic Balanță- horoscop azi, 5 februarie 2020

Pentru această zi de miercuri este important să îți setezi prioritățile în funcție de propria paletă emoțională. Pentru ca ideile revoluționare pe care le ai să poată fi puse în practică așa cum îți dorești, este important să le faci publice. Nimeni nu poate ghici ceea ce gândești.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 5 februarie 2020

În perioada asta te simți puțin ”deconectată” de propriul organism. Alegerile culinare pe care le vei face vor adânci senzația că te alimentezi foarte prost și nu ai grijă de sănătatea ta. Ești o fire intuitivă și asta te ajută să ieși la momentul potrivit din multe conflicte.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 5 februarie 2020

Aceasta este una dintre acele zile când atmosfera din jurul tău stă să ”explodeze”. Ai senzația că toți complotează împotriva ta, iar nimic din ceea ce trăiești nu este autentic. Neptun și Jupiter îți transmit semnale pe care vei alege să nu le neglijezi. Lasă orgoliul deoparte atunci cand vine vorba de cel de lângă tine!

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 5 februarie 2020

Atunci când vine vorba de lucruri importante, acțiunile tale sunt duplicitare și fără sens. Te simți ancorată într-o serie de prejudecăți pe care nu reușești să le neutralizezi. Astrele pulsează destul de multă energie constructivă în casa carierei.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 5 februarie 2020

Încearcă să eviți să îți expui direct punctul de vedere. Riști să fii înțeleasă greșit dacă vei face asta. Sunt multe persoane în jur care așteaptă orice greșeală de-ale tale pentru a profita să te atace. În această perioadă din viața ta, cu siguranță nu ai nevoie de astfel de momente încărcate negativ.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 5 februarie 2020

Ego-ul fiecăruia dintre noi iese la iveală în acele situații în care se simte amenințat. Trebuie să acceptăm această dinamică ca făcând parte din realitatea de zi cu zi. Influența preponderentă a lui Jupiter este palpabilă în viața ta de zi cu zi.
Articole astro