Horoscopul zilei de 5 februarie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 5 februarie 2019

Alinierea deosebită a planetelor îți face viața sentimentală mai interesantă. Acest început de săptămână se află sub o aură specială pentru tine. Evenimentele care au loc la birou, de exemplu, sunt ca o piatră de temelie pentru cariera ta.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 5 februarie 2019

Astăzi ai oportunitatea de a lua o pauză de la perioada încărcată pe care ai avut-o la birou. Partenerul de viață profită de acest lucru pentru a-și face planuri cu tine. Configurația planetară armonioasă protejează frumusețile din viața ta și te ghidează în regăsirea echilibrului interior.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 5 februarie 2019

Este important să îți întărești încredere în sine în ceea ce privește abilitățile profesionale, iar pentru asta ai nevoie de reușite. Partenerul de viață este îngrijorat în raport cu starea apatică pe care o ai de câteva zile. Deși aceasta are la baza motive reale, trebuie să îți setezi cu atenție prioritățile.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 5 februarie 2019

Această zi aduce în prim plan o serie de dificultăți materiale asupra cărora te focusezi deja de o bună perioadă de timp. Deși demersurile pe care le faci în acest sens nu pot fi controlate în totalitate, nu trebuie să renunți la perseverență și ambiție.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 5 februarie 2019

Nu mai crezi în rezoluții. Iei totul ca atare și tot ceea ce faci trebuie să fie palpabil în raport cu ideea de împlinire. Promisiunile făcute de cei din jur ți se par fără rost deoarece tu crezi doar în acțiuni. În plan profesional, această zi de marți se poate spune că însumează toate cele trei ceasuri rele.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 5 februarie 2019

Viața personală trece printr-un restart la care nu te gândeai că va mai veni. Aura complet diferită în care ți se prezintă acum lucrurile te îndeamnă să te încrezi în legătura emoțională pe care o ai cu partenerul. A fi proactivă în plan profesional este esențial pentru a nu rămâne în urmă în raport cu cei din echipă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 5 februarie 2019

Nu simți nevoia să le permiți celor din jur să îți ofere ajutorul sau sfatul. Consideri că nu ai nevoie de ele. Ești o persoană cu adevărat independentă și îți asumi acest lucru cu toate părțile bune sau rele pe care le implică. Această zi este destul de agitată în plan profesional.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 5 februarie 2019

Firea ta dinamică și energică te orientează întotdeauna către acțiune. Ești o persoană comunicativă care își exprimă cu ușurință emoțiile, dar această deschidere din punct de vedere social nu este văzută cu ochi buni de persoanele care nu îți doresc reușita.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 5 februarie 2019

Îți urmezi tot mai des intuiția și spui lucrurilor pe nume, însă această atitudine nu te ferește de dezamăgiri. Fără să realizezi, încă proiectezi destul de multe așteptări asupra celor din jur. Este important să reușești să te ”deconectezi” cu totul de la cei din jur.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 5 februarie 2019

Încearcă să eviți să îți expui direct punctul de vedere. Riști să fii înțeleasă greșit dacă vei face asta. Sunt multe persoane în jur care așteaptă orice greșeală de la tine pentru a putea să te atace. În această perioadă din viața ta, cu siguranță nu ai nevoie de astfel de momente încărcate negativ.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 5 februarie 2019

Astăzi o să înveți lucruri noi despre dinamica propriei vieți. La birou o să te implici în diverse proceduri care te vor ajuta să îți desfășori într-un mod mai productiv activitatea. Diversitatea taskurilor de care ești responsabilă te ajută să te dezvolți ca profesionist, dar te ajută și cu încrederea în sine.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 5 februarie 2019

Este important să gasești un echilibru în ceea ce privește sectorul financiar. Poate acest echilibru presupune să renunți la unele capricii costisitoare. Te simți contrariată de unele sentimente pe care le ai în raport cu o anumită persoană, însă nu te chinui să le înțelegi sensul.
Articole astro