Horoscopul zilei de 5 decembrie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 5 decembrie 2022

Deși îți menții punctul de vedere indiferent de opinia celor din jur, îți dai seama totuși când este cazul să cedezi. Implicată într-o relație romantică, astăzi faci un efort considerabil pentru a păstra o atmosferă cât mai liniștită între tine și partener.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 5 decembrie 2022

Problemele financiare cu care te confrunți în această perioadă te scot destul de mult din zona de confort. La birou îţi este greu să îţi menţii intactă conduita când simți pe propria piele indolența celor din jur. Oricum s-ar prezenta astăzi lucrurile la nivel astral, nu vei scăpa de câteva conflicte semnificative.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 5 decembrie 2022

Ai ajuns să accepți faptul că ideea de compromis te va urmări toată viața. Îți este tot mai greu să ieși din mrejele acestui tip de comportament, chiar dacă știi că nu îți face bine. Ziua se anunță plină de planuri personale, chiar dacă nu ai o dispoziție prea bună.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 5 decembrie 2022

Te bucuri de conversațiile inspiraționale de care ai parte astăzi, chiar dacă la exterior nu lași să se observe acest lucru. Într-adevăr ai atenția îndreptată spre o anumită problemă cu care te confrunți de ceva timp și a cărei intensitate decelerează pentru ca mai apoi să se întoarcă în punctul din care a pornit.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 5 decembrie 2022

Dintotdeauna te-ai considerat expertă atunci când vine vorba de oameni. Cu toate astea, este posibil ca viața să îți demonstreze contrariul. Consideri că ți se cuvin lucruri pe care nici măcar nu le-ai pretins, iar acest comportament este ofensator pentru cei din jur.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 5 decembrie 2022

Alinierea planetelor te susține la nivel energetic în a lăsa totul în urmă, indiferent că este vorba despre experiențe traumatizante sau de oameni care îți fac rău. Comportamentul tău defensiv nu mai ”alimentează” dorința unora de a face parte din viața ta.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 5 decembrie 2022

Sunt multe persoane în jur care așteaptă orice greșeală de-ale tale pentru a profita să te atace. În această perioadă nu ai nevoie de astfel de momente încărcate negativ. Ai nevoie de armonie, de liniște, de odihnă, de momente de tihnă...  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 5 decembrie 2022

Tot ceea ce trăiești pe parcursul acestei zile are drept scop definirea acelor așteptări care ajung întotdeauna să te rănească. Ai nevoie de limite clare în acest sens. Ajungi să te consumi îngrijorător de tare pentru orice nereușită din plan profesional și acest consum vine cu implicații majore asupra stării tale de sănătate!  

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 5 decembrie 2022

Ești o persoană destul de virtuoasă și nu accepți concesii în destul de multe sectoare ale vieții tale. O inflexibilitate dusă la extrem te va îndepărta de cei dragi. Alinierea planetelor din această zi îți face viața sentimentală mai interesantă. Totul în jurul tău se află sub o aură specială.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 5 decembrie 2022

Insecuritatea pe care o resimți în această perioadă accentuează nevoia de a controla. Având în vedere cum se prezintă lucrurile, cu siguranță vor apărea conflicte între tine și cei din jur. Unele idei care îți traversează prin minte te pot motiva să acționezi, iar starea ta de spirit va primi astfel un imbold pozitiv.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 5 decembrie 2022

Treci prin momente care îți antrenează conștiința de sine și vigilența, însă nu trebuie să te încăpățânezi să rămâi singură, orice ar fi! Atmosfera degajată de la birou ajută echipa din care faci parte să ajungă la rezultate excepționale.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 5 decembrie 2022

Aceasta este una dintre acele zile când atmosfera din jurul tău stă să ”explodeze”. Ai senzația că toți complotează împotriva ta, iar nimic din ceea ce trăiești nu este autentic. Înțelepciunea anumitor persoane dragi te va ajuta însă să găsești un punct de spijin în toată agitația pe care o trăiești.
Articole astro