Horoscopul zilei de 5 decembrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 5 decembrie 2021

Noul început de care ai parte este, pentru moment, tot ceea ce ai nevoie pentru a ajunge la un echilibru emoțional. Te simți tot mai îndrăgostită și entuziasmată în raport cu tot ceea ce trăiești alături de cel ales. Atunci când vine vorba de achiziţiile pe care le faci, trebuie să fii mai calculată.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 5 decembrie 2021

Promisiunile făcute propriei persoane abia acum prind contur. Chiar dacă majoritatea ideilor pe care le ai te ajută să te remarci în plan profesional, și conduita pe care o adopți este importantă. Astăzi te vei afla pe ”muchie de cuțit”, indiferent că este vorba de sentimente, emoții, decizii sau provocări.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 5 decembrie 2021

Chiar dacă nu îți dai voie să observi asta, ești înconjurată de oameni cu suflet mare care îți pot oferi acel sprijin de care ai nevoie. Nu trebuie să te încăpățânezi să rămâi singură, orice ar fi! Atmosfera degajată de la birou ajută echipa din care faci parte să ajungă la rezultate excepționale.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 5 decembrie 2021

Alinierea deosebită a planetelor îți face viața sentimentală mai interesantă. Acest sfârșit de săptămână se află sub o aură specială pentru tine. Evenimentele care au loc sunt ca o piatră de temelie pentru cariera ta. Profită la maxim de oportunități!

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 5 decembrie 2021

Îți place să iei lucrurile cu calm. Încerci să nu pierzi din vedere niciun detaliu important care poate face diferența între acum și atunci. Au loc câteva schimbări pozitive în ceea ce privește partea profesională. O să profiți de aceste oportunități pentru a fi mai activă și din punct de vedere social.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 5 decembrie 2021

Aceasta este una dintre acele zile când atmosfera din jurul tău stă să ”explodeze”. Ai senzația că toți complotează împotriva ta, iar nimic din ceea ce trăiești nu este autentic. Înțelepciunea anumitor persoane dragi te va ajuta însă să găsești un punct de spijin în toată agitația pe care o trăiești.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 5 decembrie 2021

Este important să îți întărești încrederea în sine în ceea ce privește abilitățile profesionale, iar pentru asta ai nevoie de reușite. Partenerul de viață este îngrijorat în raport cu starea apatică pe care o ai de câteva zile. Deși aceasta are la baza motive reale, trebuie să îți setezi cu atenție prioritățile.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 5 decembrie 2021

Tot ceea ce trăiești are drept scop definirea acelor așteptări care ajung întotdeauna să te rănească. Ai nevoie de limite clare în acest sens. Te consumi psihic mult prea mult pentru persoane care nu au nevoie de acest lucru din partea ta. Ai nevoie de timp pentru tine și pentru propriile visuri.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 5 decembrie 2021

Nu mai crezi în rezoluții. Iei totul ca atare și tot ceea ce faci trebuie să fie palpabil în raport cu ideea de împlinire. Promisiunile făcute de cei din jur ți se par fără rost deoarece tu crezi doar în acțiuni. În plan profesional, această zi se poate spune că însumează toate cele trei ceasuri rele, chiar dacă este weekend.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 5 decembrie 2021

Te simți blocată într-un soi de reverie. Pentru a reuși să faci ceva pentru propria persoană, este nevoie să îți zdruncini din rădăcini credințele și valorile. Chiar dacă această zi pare să fie una monotonă, anumite întâmplări au un efect halucinat asupra dispoziției tale psihice.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 5 decembrie 2021

Această zi te găsește nepregătită pentru provocările de care ai parte, dar susținerea unei persoane de încredere te va ajuta să găsești răspunsurile de care ai nevoie pentru a acționa. Din păcate, un nou eșec profesional nu aduce nimic nou în viața ta.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 5 decembrie 2021

Viața personală trece printr-un restart la care nu te gândeai că va mai veni. Aura complet diferită în care ți se prezintă acum lucrurile te îndeamnă să te încrezi în legătura emoțională pe care o ai cu partenerul. A fi proactivă în plan profesional este esențial pentru a nu rămâne în urmă.
Articole astro