Horoscopul zilei de 5 decembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 5 decembrie 2020

Chiar dacă te simți constrânsă de anumite reguli, încearcă să îți dai seama de importanța lor. Modul în care alegi să te raportezi la cei din jur te va ajuta să îți deschizi uși în plan profesional. În acest context, o atitudine de superioritate cu siguranță nu este potrivită.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 5 decembrie 2020

Problemele financiare cu care te confrunți în această perioadă te scot destul de mult din zona de confort. La birou îţi este greu să îţi menţii intactă conduita când simți pe propria piele indolența celor din jur. Oricum s-ar prezenta astăzi lucrurile la nivel astral, nu vei scăpa de câteva conflicte semnificative.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 5 decembrie 2020

Încearcă să eviți să îți expui direct punctul de vedere. Astăzi riști să fii înțeleasă greșit dacă vei face asta. Sunt multe persoane în jur care așteaptă orice greșeală de-ale tale pentru a profita să te atace. În această perioadă nu ai nevoie de astfel de momente încărcate negativ.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 5 decembrie 2020

Conflictele familiale de care ai avut parte în ultima perioadă și-au pus amprenta asupra armoniei de altădată. Nimic nu pare să mai fie la fel. Chiar dacă uneori încerci să te minți în acest sens, o faci doar pentru că este un mecanism de apărare pe care ți l-ai dezvoltat în timp.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 5 decembrie 2020

Încă de la începutul zilei, te simți tot mai vlăguită, nu mai găsești nicio motivație să te ții de planurile stabilite, iar haosul din jurul tău se pare că are tot mai multă putere asupra psihicului tău. Ai nevoie de noi puncte de referință pentru a nu simți că totul este în zadar.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 5 decembrie 2020

Nemulțumirile pe care le ai în ceea ce privește activitatea de la birou este posibil să îți inducă o stare de anxietate. Deși ești conștientă de plusurile personalității tale, cei din jur nu ți-au oferit niciodată poziția pe care o meriți în cadrul echipei. Este momentul să nu mai faci niciun compromis în acest sens.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 5 decembrie 2020

Responsabilitățile familiale pe care le ai nu îți oferă nicio portiță de scăpare. Trebuie să faci astfel încât să reușești de la sine să readuci echilibrul și armonia în viața ta. Spre finele acestei zile ai posibilitatea de a te retrage din cotidian și de a petrece timp doar cu sine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 5 decembrie 2020

Firea ta caldă și deschisă le oferă celor din jur cadrul perfect pentru a se confesa. Momentele de cumpănă de care ai avut parte ți-au oferit întotdeauna adevărate lecții de viață. Alegi să împărtășești cu ceilalți propriile eșecuri și reușite pentru a le oferi un punct de vedere autentic despre viață.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 5 decembrie 2020

Aceasta este una dintre acele zile când atmosfera din jurul tău stă să ”explodeze”. Ai senzația că toți complotează împotriva ta, iar nimic din ceea ce trăiești nu este autentic. Înțelepciunea anumitor persoane dragi te va ajuta însă să găsești un punct de spijin în toată agitația pe care o trăiești.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 5 decembrie 2020

Ești o persoană destul de virtuoasă și nu accepți concesii în destul de multe sectoare ale vieții tale. O inflexibilitate dusă la extrem te va îndepărta de cei dragi. Alinierea planetelor din această zi îți face viața sentimentală mai interesantă. Totul în jurul tău se află sub o aură specială.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 5 decembrie 2020

Deși acum poți spune că te detașezi de vechile relații și de toate asteptările pe care acestea ți le-au format, îți este totuși destul de greu să nu te implici cu totul din punct de vedere emoțional. Din punctul tău de vedere, profesional lucrurile decurg surprinzător de bine şi îți dai seama cât de mult s-a schimbat motivația ta în ultima perioadă.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 5 decembrie 2020

Resursele de toate felurile pe care le ai la dispoziție fac din tine un adevărat adversar în plan profesional. În ciuda acestei realități, te simți blocată la nivel psihic și pentru moment tot ceea ce ai nevoie este să te focusezi pe nevoile emoționale. Trebuie să faci astfel încât să reușești să readuci echilibrul și armonia în viața ta.
Articole astro