Horoscopul zilei de 5 decembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 5 decembrie 2019

Dintotdeauna te-ai considerat expertă atunci când vine vorba de oameni. Cu toate astea, este posibil ca viața să îți demonstreze contrariul. Consideri că ți se cuvin lucruri pe care nici măcar nu le-ai pretins, iar acest comportament este ofensator, mai ales pentru cei apropiați.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 5 decembrie 2019

Prin prisma experiențelor pe care le trăiești zi de zi, te maturizezi tot de mult. Iluzii și așteptări fără sens în raport cu cei din jur încep să se disperseze, iar claritatea revine în viața ta. Niciodată nu ai fost mai sigură de tot ceea ce reprezinți tu ca persoană ca în această perioadă a anului.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 5 decembrie 2019

Din nefericire pentru tine, descoperi că nu ai depășit anumite experiențe traumatizante care și-au lăsat amprenta asupra sufletului tău. Atunci când vine vorba de viața profesională, știi întotdeauna care îți sunt prioritățile. Din păcate, nu poți spune același lucru și pe plan sentimental.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 5 decembrie 2019

Partenerii de afaceri au nevoie de dovezi clare de profesionalism din partea ta. Dacă în ceea ce privește acest aspect vei da greș, multe parteneriate se vor destrăma. Schimbările bruște de temperatură te dau peste cap și îți strică total dispoziția.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 5 decembrie 2019

Energia primită din partea astrelor va face ca lucrurile să se precipite și vei fi nevoită să iei decizii care vor avea un efect de durată asupra armoniei de care ai parte în prezent. Îți dorești să rămâi în contact cu anumite persoane, dar respingerea pe care o simți în raport cu ele te face să fii rezervată și inconștient, te îndepărtezi.  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 5 decembrie 2019

Atunci când vine vorba de relațiile care au un impact emoțional pentru tine, expune-ți așteptările și intențiile într-un mod clar și concis. Mercur se află într-o perioadă de ascensiune energetică și pentru tine toată această dinamică se va resimți în plan emoțional. 

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 5 decembrie 2019

Accepți despre sine că ești o fire visătoare, dar asta nu înseamnă că toate așteptările pe care le ai de la propria viață sunt pure fantasme. Indiferent de punctul în care te afli în relația personală, îți dorești mult mai mult de la cel de lângă tine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 5 decembrie 2019

Încearcă să acorzi timp de înțelegere a propriilor sentimente. Trebuie să accepți faptul că poate unele lucruri nu decurg așa cum îți dorești. Din păcate, ai tendința să te suprasoliciți din punct de vedere emoțional. Din această cauză simți că trăiești mereu în derivă.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 5 decembrie 2019

Este evident faptul că ai nevoie de timp pentru tine. Responsabilitățile familiale pe care le ai nu îți oferă însă această portiță de scăpare. Trebuie să faci astfel încât să reușești de la sine să readuci echilibrul și armonia în viața ta, chiar daca asta presupune o oarecare tărie psihică.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 5 decembrie 2019

Energia planetelor îți induce o stare de spirit pozitivă pe tot parcursul zilei. Onestitatea de care dai dovadă în orice context atrage oameni de calitate în viața ta. În această perioadă, dragostea și relația personală reprezintă punctul central al vieții tale.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 5 decembrie 2019

Te afli mereu într-o postură duală, iar luarea de decizii este un proces de care te ferești cât poți de mult. Legătura Soare-Lună poate ”amesteca” energiile în viața ta și te vei trezi făcând lucruri pe care le-ai negat sau dezaprobat dintotdeauna. Indiferent că va fi o zi obositoare, tu vei reuși să îți îndeplinești obiectivele.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 5 decembrie 2019

Prin prisma evenimentelor de care ai avut parte în ultima perioadă, o să încerci să fii mai flexibilă, mai empatică și mai umană cu cei din jur. Este vizibil faptul că tânjești după afecțiunea anumitor persoane, dar nu consideri că această deschidere emoțională face din tine o persoană vulnerabilă. Îți asumi propriile emoții.
Articole astro