Horoscopul zilei de 5 decembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 5 decembrie 2018

Firea introvertită care te caracterizează te face să acționezi discret și dintr-o postură retrasă. Niciodată nu ieși în evidență în anturajul tău de prieteni, dar nici la birou. Toți te văd ca pe o bună ascultătoare, dar nimeni nu încearcă să îți afle tainele și fricile.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 5 decembrie 2018

Astăzi ai motive serioase să crezi că totul este posibil pe plan sentimental. Neptun și Jupiter îți transmit semnale pe care vei alege să nu le neglijezi. La birou te simți pregătită să preiei noi sarcini doar pentru a demonstra celor din jur lucrurile de care ești capabilă.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 5 decembrie 2018

Lasă orgoliul deoparte atunci cand vine vorba de cel de lângă tine! Atunci când vine vorba de lucruri importante, acțiunile tale sunt duplicitare și fără sens. Te simți ancorată într-o serie de prejudecăți pe care nu reușești să le neutralizezi. Astrele pulsează destul de multă energie în casa carierei.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 5 decembrie 2018

Astăzi încearcă să eviți să îți expui direct punctul de vedere. Riști să fii înțeleasă greșit. Partenerii de afaceri au nevoie de dovezi clare de profesionalism. Dacă în ceea ce privește acest aspect vei da greș, multe parteneriate se vor destrăma de la sine chiar înainte de a-ți da seama că acest lucru într-adevăr se întâmplă.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 5 decembrie 2018

Reacțiile pe care la ai uneori par a fi exagerate. Îți dai seama de asta prin modul în care cei din jur încearcă să te evite. Ești o persoană destul de virtuoasă și nu accepți concesii în destul de multe sectoare ale vieții tale. O inflexibilitate dusă la extrem te va îndepărta de cei dragi.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 5 decembrie 2018

Alinierea planetelor din această zi îți face viața sentimentală mai interesantă. Totul în jurul tău se află sub o aură specială. Evenimentele care au loc la birou, de exemplu, sunt ca o piatră de temelie pentru cariera ta. Atunci când vine vorba de compromisuri, alegi să le faci cu ochii închiși.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 5 decembrie 2018

Ești o persoană cu adevărat independentă și îți asumi acest lucru cu toate părțile bune sau rele pe care le implică. Onestitatea de care dai dovadă mereu atrage o mulțime de oameni în viața ta. În această perioadă, dragostea este punctul central al vieții tale deoarece ai foarte mare nevoie de susținerea partenerului.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 5 decembrie 2018

În căutarea iubirii perfecte în care te încrezi, te-ai săturat să întâlnești oameni care îți oferă doar o mică parte din ceea ce ai nevoie. Deși te detașezi de vechile relații și de toate asteptările pe care acestea ți le-au format, îți este totuși destul de greu să nu te implici cu totul din punct de vedere emoțional.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 5 decembrie 2018

Atunci când credeai că ai ajuns la un echilibru, îți dai seama că acest sentiment nu este de fapt unul autentic. Îți este greu să accepți că te minți singură. În familie au loc conflicte pe care nu reușești să le înțelegi. Deși încerci să te sustragi din fața acestor momente, viața parcă are alte planuri pentru tine.  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 5 decembrie 2018

Sursa conflictelor de care ai parte zi de zi în familie este una profund înrădăcinată în experiența fiecărei membru care o alcătuiește. Din păcate, ai trăit dintotdeauna în această dinamică și te identifici cu toate aspectele negative pe care le perpetuează.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 5 decembrie 2018

Te afli în plin proces de dezvoltare personală datorită terapiei pe care o urmezi. În această perioadă este posibil să descoperi lucruri interesante atât despre tine, cât și despre dinamica celor mai importante relații din viața ta. Totul din jurul tău capătă un nou sens.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 5 decembrie 2018

Din punctul tău de vedere, lucrurile decurg surprinzător de bine şi îți dai seama cât de mult s-a schimbat starea ta de spirit în ultima perioadă. Oricum ar fi, tot ceea ce urmează să trăiești în plan sentimental se anunţă a fi perfect în viziunea ta.
Articole astro