Horoscopul zilei de 5 august 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 5 august 2022

Este evident faptul că ai nevoie de timp pentru tine. Responsabilitățile familiale pe care le ai nu îți oferă însă această portiță de scăpare. Trebuie să faci astfel încât să reușești de la sine să readuci echilibrul și armonia în viața ta, chiar daca asta presupune o oarecare tărie psihică.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 5 august 2022

Prin prisma evenimentelor de care ai avut parte în ultima perioadă, o să încerci să fii mai flexibilă, mai empatică și mai umană cu cei din jur. Este vizibil faptul că tânjești după afecțiunea anumitor persoane, dar nu consideri că această deschidere emoțională face din tine o persoană vulnerabilă. Îți asumi propriile emoții.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 5 august 2022

A seta priorități face parte din activitatea ta zilnică și o astfel de dinamică nu te sperie, din contră. Obiceiurile alimentare sănătoase și mișcarea fizică regulată îți vor focusa atenția asupra acelor lucruri care pot aduce un aport semnificativ calității propriei vieți.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 5 august 2022

Te axezi destul de mult pe propria experiență atunci cand este cazul să iei decizii profesionale sau nu deții toate datele problemei. Onestitatea de care dai dovadă, atrage întotdeauna o mulțime de oameni în viața ta. În această perioadă, dragostea romantică este punctul central al vieții tale personale.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 5 august 2022

Modul în care alegi să comunici cu cei apropiați este unul degajat, lăsând mereu impresia lipsei de autenticitate. O astfel de atitudine îi poate răni pe cei mai sensibili. În acest sfârșit de săptămână îți rezervi mai mult timp pentru tine. Ai nevoie de asta.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 5 august 2022

Chiar și atunci când alegi să îți exprimi deschis emoțiile, îți dai seama cât este de greșită această acțiune. Propriile așteptări te-au ”rănit” dintotdeauna. Indisponibilitatea ta emoțională în raport cu anumite persoane devine din ce în ce mai evidentă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 5 august 2022

Sunt multe persoane în jur care așteaptă orice greșeală de-ale tale pentru a profita să te atace. Acest sfârșit de săptămână se află sub o aură specială pentru tine. Evenimentele care au loc în viața personală, de exemplu, sunt ca o piatră de temelie pentru starea ta de armonie.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 5 august 2022

Nemulțumirile pe care le ai în ceea ce privește activitatea de la birou este posibil să îți inducă o stare de anxietate. Deși ești conștientă de plusurile personalității tale, cei din jur nu ți-au oferit niciodată poziția pe care o meriți în cadrul echipei. Este momentul să nu mai faci niciun compromis în acest sens.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 5 august 2022

Energia primită din partea astrelor va face ca lucrurile să se precipite și vei fi nevoită să iei decizii care vor avea un efect de durată asupra armoniei de care ai parte în prezent. Îți dorești să rămâi în contact cu anumite persoane, dar respingerea pe care o simți în raport cu ele te face să fii rezervată și inconștient, te îndepărtezi.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 5 august 2022

Astăzi este important să reușești să te ”deconectezi” cu totul de la toți cei cu care ai, într-un fel sau altul, relații ”costisitoare” din punct de vedere emoțional. Atunci când vine vorba de compromisuri profesionale, alegi să le faci cu ochii închiși.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 5 august 2022

Atunci când vine vorba de relațiile care au un impact emoțional pentru tine, expune-ți așteptările și intențiile într-un mod clar și concis. Mercur se află într-o perioadă de ascensiune energetică și pentru tine toată această dinamică se va resimți în plan emoțional. 

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 5 august 2022

Astăzi ai senzația că nu vei reuși niciodată să faci nimic din ceea ce stabilești sau îți dorești. Încearcă să creionezi gânduri care să te influențeze pozitiv din acest punct de vedere. Odată ce perseverezi în întunecimea pesimismului, îți va fi mult mai dificil să îți recapeți încrederea în sine.
Articole astro