Horoscopul zilei de 5 august 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 5 august 2021

Ești tot mai dornică să explorezi, să înveți, să îți dezvolți noi abilități. Ai nevoie de toate astea pentru a simți cu adevărat intensitatea vieții. Nu ezita să preiei inițiativa atunci când simți că lucrurile stagnează. Propriul echilibru trebuie să fie singura ta prioritate.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 5 august 2021

Chiar dacă în viața ta sunt lucruri pe care nu le poți controla, este important să rămâi fidelă propriei viziuni. Faptul că cei din jur te abandonează, sau te evită, sau te atacă te poate ajuta să înveți lucruri noi despre propria persoană. Nimic nu este întâmplător!

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 5 august 2021

Este evident faptul că ai nevoie de timp pentru tine. Responsabilitățile familiale pe care le ai nu îți oferă însă această portiță de scăpare. Trebuie să faci astfel încât să reușești de la sine să readuci echilibrul și armonia în viața ta, chiar daca asta presupune o oarecare tărie psihică.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 5 august 2021

Chiar dacă faci destul de multe excese, asta nu înseamnă că starea ta de sănătate se află sub o amenințare iminentă. Din când în când este recomandat să ne permitem să ne ”pierdem” în astfel de lucruri. Firea ta romantică atrage parteneri puternici și dornici să își exprime sexualitatea.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 5 august 2021

Încearcă să eviți să îți expui direct punctul de vedere. Riști să fii înțeleasă greșit dacă vei face asta. Sunt multe persoane în jur care așteaptă orice greșeală de-ale tale pentru a profita să te atace. În această perioadă nu ai nevoie de astfel de momente încărcate negativ.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 5 august 2021

Această zi nu este tocmai potrivită pentru a lua decizii, de orice fel. În ceea ce privește cariera, te simți intimidată de ceilalți colegi cu care lucrezi. Fără să îți dai seama, se întâmplă lucruri pe care nu le poți controla. Poate este indicat să rămâi și tu în postura de spectator.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 5 august 2021

Astăzi ai senzația că nu vei reuși niciodată să faci nimic ceea ce stabilești sau îți dorești. Încearcă totuși să îți creionezi gânduri care să te influențeze pozitiv din acest punct de vedere. Odată ce perseverezi în întunecimea pesimismului, îți va fi mult mai dificil să îți recapeți încrederea în sine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 5 august 2021

Astăzi ai motive serioase să crezi că totul este posibil pe plan sentimental. Neptun și Jupiter îți transmit semnale pe care vei alege să nu le neglijezi. La birou te simți pregătită să preiei noi sarcini doar pentru a demonstra celor din jur lucrurile de care ești capabilă.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 5 august 2021

Ești o persoană cu adevărat independentă și îți asumi acest lucru cu toate părțile bune sau rele pe care le implică. Onestitatea de care dai dovadă mereu atrage o mulțime de oameni în viața ta. În această perioadă, dragostea este punctul central al vieții tale. Ai nevoie de susținerea partenerului.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 5 august 2021

Alinierea deosebită a planetelor îți face viața sentimentală mai interesantă. Începutul acestei zile se află sub o aură specială pentru tine. Evenimentele care au loc la birou, de exemplu, sunt ca o piatră de temelie pentru cariera ta. Tot ceea ce trebuie să faci este să acționezi.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 5 august 2021

Este important să îți întărești încredere în sine în ceea ce privește abilitățile profesionale, iar pentru asta ai nevoie de reușite. Partenerul de viață este îngrijorat în raport cu starea apatică pe care o ai de câteva zile. Deși aceasta are la baza motive reale, trebuie să îți setezi cu atenție prioritățile.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 5 august 2021

Nu mai crezi în rezoluții. Iei totul ca atare și tot ceea ce faci trebuie să fie palpabil în raport cu ideea de împlinire. Promisiunile făcute de cei din jur ți se par fără rost deoarece tu crezi doar în acțiuni. În plan profesional, această zi de joi te pregătește pentru provocările care vor urma.
Articole astro