Horoscopul zilei de 5 august 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 5 august 2019

Astăzi este important să reușești să te ”deconectezi” cu totul de la toți cei cu care ai, într-un fel sau altul, relații ”costisitoare” din punct de vedere emoțional. Atunci când vine vorba de compromisuri profesionale, alegi să le faci cu ochii închiși.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 5 august 2019

Te-ai săturat să te ascunzi după deget. Nu vrei să mai trăiești în umbra propriilor sentimente. Maturitatea cu care ai început să faci alegeri în viața de zi cu zi îți oferă oportunitatea de a fi în completă armonie cu propriul univers interior. 

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 5 august 2019

Viaţa ta personală este plină de pasiune. Tot ceea ce faci în următoarele zile are menirea de a te face fericită. Alegerile pe care le faci sunt ”ghidate” de nevoia de a te remarca în plan profesional și se pare că în această perioadă a vieții tale nu mai accepți niciun compromis în acest sens.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 5 august 2019

”Organizare” va fi cuvântul de referință pentru tine în această zi de luni. Ai nevoie de ordine în viața ta. Atunci când vine vorba de relațiile cu cei din jur, începi să accepți că nimic nu este pentru totdeauna. Dinamica în care trăim se modifică de la o zi la alta, iar noi trebuie să ne adaptăm din mers.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 5 august 2019

Ego-ul fiecăruia dintre noi iese la iveală în acele situații în care ne simțim amenințați. Trebuie să acceptăm această dinamică ca făcând parte din realitatea de zi cu zi. Relațiile din viața ta ”se destramă” văzând cu ochii atunci când adopți o atitudine defensivă.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 5 august 2019

Anumite persoane din viața ta nu sunt de acord cu implementările sau alegerile pe care le faci, însă preferă să fie rezervate. Îți cunosc și respectă nevoia de independență. Dacă la birou nu ești mulțumită cu funcția pe care o ocupi, căută noi oportunități de avansare.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 5 august 2019

La birou apar noi oportunități de implicare în proiecte de mare anvergură, dar firea capricioasă te face întotdeauna să consideri că nimic nu este suficient pentru tine. Îți plac lucrurile servite pe tavă. Energia haotică pe care o recepționezi de la astre te face să simți că trăiești totul pe ”muchie de cuțit”.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 5 august 2019

Încearcă să acorzi timp de înțelegere propriilor sentimente. Trebuie să accepți faptul că poate unele lucruri nu decurg așa cum îți dorești. Din păcate, ai tendința să te suprasoliciți din punct de vedere emoțional și din această cauză simți că trăiești mereu în derivă.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 5 august 2019

Este evident faptul că ai nevoie de timp pentru tine. Responsabilitățile familiale pe care le ai nu îți oferă însă această portiță de scăpare. Trebuie să faci astfel încât să reușești de la sine să readuci echilibrul și armonia în viața ta, chiar daca asta presupune o oarecare tărie psihică.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 5 august 2019

Influența preponderentă a lui Jupiter este palpabilă în viața ta de zi cu zi. Agitația și confuzia pe care le simți te împing de la spate să iei decizii greșite. Atunci când vine vorba de viața profesională, știi întotdeauna care îți sunt prioritățile. Din păcate, nu poți spune același lucru și pe plan sentimental.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 5 august 2019

Te simți ușor contrariată în raport cu ceea ce trăiești. Îți dai seama că toate evenimente din viața duc lipsă de autenticitate. Chiar și atunci când alegi să îți exprimi deschis emoțiile, îți dai seama cât este de greșită această acțiune. Propriile așteptări te-au ”rănit” dintotdeauna.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 5 august 2019

Indisponibilitatea ta emoțională în raport cu anumite persoane devine din ce în ce mai evidentă. Modul în care alegi să comunici cu cei apropiați este unul degajat, lăsând mereu impresia lipsei de autenticitate. O astfel de atitudine îi poate răni pe cei mai sensibili.
Articole astro