Horoscopul zilei de 5 august 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 5 august 2018

Încearcă să acorzi timp de înțelegere a propriilor sentimente. Trebuie să accepți faptul că poate unele lucruri nu decurg așa cum îți dorești. Din păcate, ai tendința să te suprasoliciți din punct de vedere emoțional. Din această cauză simți că trăiești mereu în derivă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 5 august 2018

Este evident faptul că ai nevoie de timp pentru tine. Responsabilitățile familiale pe care le ai nu îți oferă însă această portiță de scăpare. Trebuie să faci astfel încât să reușești de la sine să readuci echilibrul și armonia în viața ta, chiar daca asta presupune o oarecare tărie psihică.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 5 august 2018

Te simți ușor contrariată în raport cu ceea ce trăiești. Îți dai seama că toate evenimentele din viața ta duc lipsă de autenticitate. Chiar și atunci când alegi să îți exprimi deschis emoțiile, îți dai seama cât este de greșită această acțiune. Propriile așteptări te-au ”rănit” dintotdeauna.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 5 august 2018

În această perioadă, dragostea este punctul central al vieții tale. Te simți tot mai îndrăgostită și entuziastă în raport cu tot ceea ce trăiești alături de cel iubit. Jovialitatea pe care o exprimi este molipsitoare chiar și pentru cei din jur.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 5 august 2018

Astăzi ai oportunitatea de a spune tot ceea ce gândești, în special lucrurile care te deranjează cu adevărat. Poate nu alegi momentele cele mai potrivite pentru a face asta, dar consideri că trebuie să te exprimi. Dezechilibrul interior pe care îl trăiești îți schimbă întreaga existență.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 5 august 2018

Acest sfârșit de săptămână se află sub o aură specială pentru tine. Evenimentele care au loc în viața ta sunt ca o piatră de temelie pentru reclădirea stimei de sine. Atunci când vine vorba de compromisuri însă, alegi să le faci cu ochii închiși.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 5 august 2018

În relația personală, ai mereu senzația că vorbești singură și că partenerul nu te observă deloc. În sens opus, beneficiezi de popularitate la birou. Asta nu este totuși ceea ce ai nevoie pentru a te simți împlinită. Astăzi ai nevoie de asistență pentru rezolvarea unor taskuri administrative.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 5 august 2018

Te axezi destul de mult pe propria experiență atunci când este cazul să iei decizii. Alături de cel ales, te simți tot mai îndrăgostită și entuziastă. Energia pozitivă pe care o emani astăzi este benefică atât relației personale, cât și interacțiunilor profesionale pe care este posibil să le ai.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 5 august 2018

Este de așteptat ca cei din jur să profite de vulnerabilitatea pe care o expui. Acest lucru este predicitibil. Din păcate, prin tot ceea ce faci vrei să arăți lumii că ești o persoană neajutorată. Compătimirea pe care o simți în raport cu propria persoană a ajuns să fie cel mai mare dușman al tău.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 5 august 2018

În familie au loc conflicte pe care nu reușești să le înțelegi. Sursa lor este una profund înrădăcinată în experiența fiecărui membru care o alcătuiește. Deși îți este dificil să rămâi detașată în fața acestor situații, vei alege să faci asta. Ai nevoie de acest mecanism de apărare. 

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 5 august 2018

Dintotdeauna te-ai considerat expertă atunci când vine vorba de oameni. Cu toate astea, este posibil ca viața să îți demonstreze contrariul. Consideri că ți se cuvin lucruri pe care nici măcar nu le-ai pretins, iar acest comportament este ofensator.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 5 august 2018

Nu mai ai parte de viață socială. Toată energia este focusată asupra problemelor pe care le ai. Nu mai lași loc de compromisuri în ceea ce privește starea ta de bine, iar acest comportament este dăunător. Poate este indicat să pleci într-un concediu de câteva zile pentru a reuși să îți resetezi prioritățile.
Articole astro