Horoscopul zilei de 5 aprilie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 5 aprilie 2020

Pe front sentimental, tensiunile vor fi parte din ”meniul” zilei. Reluarea la nesfârșit a unor trăiri le face să devină tot mai profunde și adânci. Indiferent de ceea ce se întâmplă în propria familie, încearcă să fii îngăduitoare și flexibilă în raport cu cei din jur.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 5 aprilie 2020

Te-ai plictisit să rămâi politicoasă și diplomată în raport cu acele persoane care îți calcă constant limitele impuse. Astăzi simți nevoia să te răzvrătești și o vei face. O persoană apropiată va avea nevoie de încrederea ta totală deoarece acțiunile sale este posibil să te rănească.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 5 aprilie 2020

Tu și persoana iubită vă bazați în totalitate pe legătura emoțioanală construită între voi de-a lungul timpului. Chiar dacă greutățile pe care le întâmpinați vă zdruncină într-un fel sau altul, știi că alături de cel ales găsești întotdeauna afecțiune, consolare, empatie și devotament.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 5 aprilie 2020

Familia nu îți înțelege comportamentul agresiv pe care îl alegi uneori. Cu toate astea, nu este nevoie să te explici în fața lor. Crezi cu vehemență în acceptarea lor necondiționată. Într-o relație, faci un efort considerabil pentru a păstra o atmosferă cât mai liniștită între tine și partener.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 5 aprilie 2020

Atunci când se află în joc remize mari, încearcă să pui toate cărțile pe față, indiferent de cât de riscant ți se poate părea la prima vedere. Ești determinată și sigură pe propriile acțiuni. Dacă activitatea de la birou se va desfășura în aceiași manieră și în perioada următoare, este posibil să fii promovată.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 5 aprilie 2020

Opoziția anumitor planete te va face să fii destul de confuză în raport cu unele decizii pe care le-ai luat de curând. Modalitatea pasiv-agresivă în care încearcă anumite persoane să comunice cu tine nu îți este deloc pe plac, dar alegi să nu mai deschizi acest subiect. Ți se pare fără sens.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 5 aprilie 2020

Profită de oportunitățile pe care le ai în prezent pentru a te dezvolta profesional. Nu ezita să preiei inițiativa atunci când simți că lucrurile stagnează. Ești dornică să explorezi, să înveți, să îți dezvolți noi abilități. Ai nevoie de toate astea pentru a simți cu adevărat intensitatea vieții.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 5 aprilie 2020

Influența preponderentă a lui Saturn este palpabilă în viața ta de zi cu zi. Agitația și confuzia pe care le simți te împing de la spate să iei decizii greșite. Atunci când vine vorba de viața profesională, știi întotdeauna care îți sunt prioritățile. Din păcate, nu poți spune același lucru și pe plan sentimental.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 5 aprilie 2020

Conflictele familiale de care ai avut parte în ultima perioadă și-au pus amprenta asupra armoniei de altădată. Nimic nu pare să mai fie la fel. Chiar dacă uneori încerci să te minți în acest sens, o faci doar pentru că este un mecanism de apărare pe care ți l-ai dezvoltat în timp.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 5 aprilie 2020

Astăzi este posibil să descoperi lucruri interesante atât despre tine, cât și despre dinamica celor mai importante relații din viața ta. Această zi aduce multe provocări, dar și decepții. Nu ai știut niciodată cum să contrabalansezi lucrurile pentru a ajunge la echilibru.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 5 aprilie 2020

Deși ești conștientă de plusurile personalității tale, cei din jur nu ți-au oferit niciodată poziția pe care o meriți în cadrul echipei de la birou. Ești o persoană cu adevărat independentă și îți asumi acest lucru cu toate părțile bune sau rele pe care le implică.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 5 aprilie 2020

Simți că preiei din nou controlul asupra propriei vieți. Ceea ce ai trăit în raport cu o anumită persoană te-a ajutat să îți setezi limite importante. Evenimentele imprevizibile care au loc în viața ta sunt ca o piatră de temelie pentru reclădirea stimei de sine.  
Articole astro