Horoscopul zilei de 5 aprilie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 5 aprilie 2019

Firea ta caldă și deschisă le oferă celor din jur cadrul perfect pentru a se confesa. Momentele de cumpănă de care ai avut parte ți-au oferit întotdeauna adevărate lecții de viață. Alegi să împărtășești cu ceilalți propriile eșecuri și reușite pentru a le oferi un punct de vedere autentic despre viață.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 5 aprilie 2019

Aceasta este una dintre acele zile când atmosfera din jurul tău stă să ”explodeze”. Ai senzația că toți complotează împotriva ta, iar nimic din ceea ce trăiești nu este autentic. Înțelepciunea anumitor persoane dragi te va ajuta însă să găsești un punct de spijin în toată agitația pe care o trăiești.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 5 aprilie 2019

Viața personală se află în atenția astrelor. Tot ceea ce trăiești pe parcursul acestei zile are ca și scop definirea acelor așteptări care ajung întotdeauna să te rănească. Ai nevoie de limite clare în acest sens. Te consumi psihic mult prea mult pentru persoane care nu au nevoie de acest lucru din partea ta.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 5 aprilie 2019

Este important să gasești un echilibru în ceea ce privește sectorul financiar al vieții tale. Poate acest echilibru presupune să renunți la unele capricii costisitoare. Te simți contrariată de unele sentimente pe care le ai, însă nu te chinui să le înțelegi sensul.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 5 aprilie 2019

Astăzi ai oportunitatea de a lua o pauză de la perioada încărcată pe care ai avut-o la birou. Partenerul profită din plin de acest lucru pentru a-și face planuri cu tine. Activitatea fizică este un aspect important pentru tine și de aceea încerci să îți schimbi stilul de viață.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 5 aprilie 2019

Este evident faptul că ai nevoie de timp pentru tine. Responsabilitățile familiale pe care le ai nu îți oferă însă această portiță de scăpare. Trebuie să faci astfel încât să reușești de la sine să readuci echilibrul și armonia în viața ta, chiar daca asta presupune o oarecare tărie psihică.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 5 aprilie 2019

Firea ta curioasă te ajută să acționezi cu multă determinare atunci când vine vorba de carieră. Nimic din ceea ce faci nu este fără sens pentru tine. Pentru a reuși să faci tot ceea ce îți propui pe parcursul unei zile, te focusezi pe unele mantre pe care le consideri generatoare de armonie și echilibru.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 5 aprilie 2019

Încearcă să acorzi timp de înțelegere a propriilor sentimente. Trebuie să accepți faptul că poate unele lucruri nu decurg așa cum îți dorești. Din păcate, ai tendința să te suprasoliciți din punct de vedere emoțional. Din această cauză simți că trăiești mereu în derivă.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 5 aprilie 2019

Chiar dacă faci destul de multe excese, asta nu înseamnă că starea ta de sănătate se află sub o amenințare iminentă. Din când în când este recomandat să ne permitem să ne ”pierdem” în astfel de lucruri. Firea ta romantică atrage parteneri puternici și dornici să își exprime sexualitatea.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 5 aprilie 2019

Datorită unor întâmplări tulburătoare de care vei avea parte, vei începe să fii mai conștientă de propriile emoții. Chiar dacă adevărul este ceva ce cerem cu orice preț, nu suntem obișnuiți să trăim prin prisma lui. Ne sperie și ne ”blochează”.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 5 aprilie 2019

Încearcă să eviți să îți expui direct punctul de vedere. Riști să fii înțeleasă greșit dacă vei face asta. Sunt multe persoane în jur care așteaptă orice greșeală de-ale tale pentru a profita să te atace. În această perioadă nu ai nevoie de astfel de momente încărcate negativ.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 5 aprilie 2019

Dacă ai întrebări pe care îți dorești să le adresezi, aceasta poate fi o zi potrivită pentru o astfel de inițiativă. Majoritatea persoanelor din jurul tău sunt deschise către comunicare și vor fi receptive la un astfel de comportament. Un Jupiter destul de agitat va crea contexte sociale în care te vei simți incomod.
Articole astro