Horoscopul zilei de 5 aprilie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 5 aprilie 2018

Te axezi destul de mult pe propria experiență atunci cand este cazul să iei decizii. Te simți tot mai îndrăgostită și entuziastă în raport cu tot ceea ce trăiești alături de cel iubit. Energia pozitivă pe care o emani astăzi, este molipsitoare și pentru cei cu care lucrezi.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 5 aprilie 2018

Este de așteptat ca cei din jur să profite de vulnerabilitatea pe care o expui. Acest lucru este predicitibil, atât timp cât prin tot ceea ce faci vrei să arăți lumii că ești o fire sensibilă și neajutorată. Mila pe care o simți în raport cu propria persoană a ajuns să fie cel mai mare dușman al tău.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 5 aprilie 2018

Lucrurile se precipită destul de mult pe plan personal. Atunci când credeai că ai ajuns la un echilibru, îți dai seama că acest sentiment nu este de fapt unul autentic, ci doar te minți singură. În familie au loc conflicte pe care nu reușești să le înțelegi. Sursa lor este una profund înrădăcinată în experiența fiecărei membru care o alcătuiește.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 5 aprilie 2018

Având în vedere agitația pe care o resimți în aceste zile, este recomandată o pauză de la tot ceea ce trăiești. Din păcate, acest lucru este imposibil pentru tine. Responsabilitățile familiale pe care le ai nu îți oferă această portiță de scăpare. Trebuie să faci astfel încât să reușești de la sine să readuci echilibrul și armonia în viața ta.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 5 aprilie 2018

Chiar dacă susții cu vehemență că tot ceea ce faci este spre binele familiei, încearcă să îți analizezi acțiunile și din altă perspectivă. Este posibil să descoperi lucruri interesante atât despre tine, cât și despre dinamica celor mai importante relații din viața ta. La birou, această zi de primăvară autentică aduce multe provocări.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 5 aprilie 2018

Pentru prima parte a zilei lucrurile se prezintă într-o manieră destul de optimistă având în vedere evenimentele de care ai avut parte în ultima perioadă. Deși nici ție nu îți vine să crezi, reușești să îți menții vitalitatea pentru mult timp. Până seara reușești să finalizezi toate taskurile de care ești responsabilă la birou.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 5 aprilie 2018

Începutul acestei zile aduce în prim plan viața ta emoțională. Lucrurile decurg surprinzător de bine şi îți dai seama cât de mult s-a schimbat starea ta de spirit în ultima perioadă. Oricum ar fi, tot ceea ce urmează să trăiești în plan sentimental se anunţă a fi perfect în viziunea ta.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 5 aprilie 2018

În momentele tensionate prin care vei trece, încrederea în sine te va ghida și te va ajuta să alegi în favoarea propriului confort psihic. La birou, astăzi vei reuși să te sustragi din fața unor conflicte dure dintre colegi. Acestea nu reușeșc decât să te dezechilibreze din punct de vedere emoțional.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 5 aprilie 2018

Alegi să te dedici din ce în ce mai mult activității de la birou. În această zi ai foarte multe deadline-uri stabilite pe care îți dorești foarte mult să le îndeplinești. Fără să faci ceva în acest sens, este posibil să fii pusă în postura să negociezi destul de agresiv încheierea unor noi contracte.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 5 aprilie 2018

Configurația planetară armonioasă protejează frumusețile din viața ta și te ghidează în regăsirea echilibrului interior. Pe parcursul acestei zile îți dai seama de drumul spre care te-au îndreptat unele alegeri pe care le-ai făcut. Deși nu regreți nimic din ceea ce trăiești, ești totuși intrigată de anumite lucruri.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 5 aprilie 2018

Incidența regretelor în ceea ce te privește este destul de mare. Gravitatea unor probleme cu care te confrunți te face să fii o persoană vulnerabilă în ochii celorlați. Pentru tine, acesta este ultimul lucru pe care ți-l dorești. Crezi cu tărie în puterea ta de autovindecare și nu ai nevoie de compasiunea nimănui.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 5 aprilie 2018

Nimic din ceea ce faci nu este pus sub semnul îndoielii de către persoana iubită. Încrederea pe care ți-o oferă este tot ceea ce ai nevoie pentru a simți iubirea sa. Deși la birou nu mai ești provocată pentru a excela, ceea ce faci nu a ajuns să îți displacă așa cum te așteptai.
Articole astro