Horoscopul zilei de 4 septembrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 4 septembrie 2021

Atunci când vine vorba de negocieri, nu știi să îți asculți intuiția. În final ajungi să faci compromisuri în defavoarea ta. Astăzi revine în prim plan nevoia ta ca cei din jur să ghicească cum te simți în anumite contexte. Este nedrept și obositor să ai o astfel de așteptare.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 4 septembrie 2021

Firea introvertită te face să acționezi discret și dintr-o postură retrasă, mai ales în acele situații când simți destul de acut starea de dezechilibru interior. Deși nu îți închipui viața fără anumite persoane dragi, înveți zi de zi să nu mai renunți la propria persoană în pofida altora.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 4 septembrie 2021

Atunci când îți dorești ca cei din jur să știe ceea ce simți, vorbește deschis despre acest lucru. Nu mai încerca să proiectezi asupra tuturor propriile așteptări! Ziua ți se pare mult prea lungă având în vedere dispoziția apatică pe care o ai încă de dimineață.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 4 septembrie 2021

Nu vrei să iști conflicte inutile, mai ales că ești sigură că acestea nu vor aduce nimic benefic pentru tine. A fi alături de cel ales, reprezintă pentru tine un scop în sine. Nu există jumătăți de măsură. Te lași din nou răscolită de situații pe care nu vei putea niciodată să le controlezi.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 4 septembrie 2021

Ești determinată și sigură pe propriile acțiuni. Dacă activitatea de la birou se va desfășura în aceiași manieră și în perioada următoare, este posibil să fii promovată pe acea poziție pe care și-o dorești. Deși susții că îți este ușor să întorci lucrurile în favoarea ta, unele evenimente te fac să pierzi controlul.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 4 septembrie 2021

Îți place să iei lucrurile cu calm. Încerci să nu pierzi din vedere niciun detaliu important care poate face diferența între acum și atunci. Au loc câteva schimbări pozitive în ceea ce privește partea profesională. O să profiți de aceste oportunități pentru a fi mai activă și din punct de vedere social.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 4 septembrie 2021

Astăzi alegi să fii mult mai vocală decât de obicei în raport cu tot ceea ce trăiești în plan profesional. La birou se întâmplă lucruri pe care nu le poți controla, dar această poziție socială nu te împiedică în a-ți motiva cu argumente solide punctul de vedere.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 4 septembrie 2021

În ultima perioadă simți că ai motive serioase să crezi că totul este posibil pe plan sentimental. Marte îți transmite semnale pe care vei alege să nu le neglijezi. La birou te simți pregătită să preiei noi sarcini doar pentru a demonstra celor din jur lucrurile de care ești capabilă.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 4 septembrie 2021

Deși ai idei creative despre cum ar putea decurge anumite proiecte, nu le pui în aplicare deoarece nu ai încredere în tine. Te lași subestimată la nivel profesional și acest fapt creează multă frustrare. Jupiter te va ajuta astăzi la nivel energetic, chiar dacă nu vei simți o schimbare definitorie în acest sens.  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 4 septembrie 2021

Simți că plutești în derivă în ceea ce privește o relație importantă pentru tine. Unele întâmplări care au loc astăzi te fac să te întrebi ce anume reprezintă de fapt pentru tine statusul relațional în care te afli în prezent. Simți tot mai acut nevoia de a prelua controlul asupra propriei minți.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 4 septembrie 2021

Mintea ta este ca un burete, absoarbe tot ceea ce se întâmplă în jur. În multe contexte în care te afli ajungi să te identifici cu problemele altora și uite așa fiecare zi din viața ta poate fi foarte ușor compromisă. Este important să îți dai seama care este sursa acestei empatii exagerate.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 4 septembrie 2021

Ești cea mai competitivă persoană din echipa de la birou, iar asta îți creează destul de multe frustrări. Modul în care cei din jur aleg să își exprime intențiile nu este pe placul tău, mai ales că de multe ori ți se pare că își doresc doar să te inducă în eroare.
Articole astro