Horoscopul zilei de 4 septembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 4 septembrie 2020

Viața sentimentală va fi pusă din nou la zid. Între tine și partener se întâmplă tot felul de lucruri iraționale. A lăsa ca lucrurile să decurgă de la sine poate nu este cea mai bună decizie de luat. Este important pentru echilibrul tău să te simți direct implicată în propria fericire.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 4 septembrie 2020

Uranus activând tot mai mult în casa carierei face ca lucrurile de care ai parte să se transforme în posibile oportunități de a te face remarcată. Ești foarte încăpățânată atunci când acționezi în plan profesional, chiar dacă unii pași pe care îi faci pentru atingerea obiectivelor sunt ușor nesiguri.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 4 septembrie 2020

Astăzi este important să acorzi mai multă atenție propriului echilibru interior. Te lași răscolită de situații pe care nu vei putea niciodată să le controlezi. Anumite persoane continuă să nu te aleagă pentru a le fi parteneră sau prietenă, dar este posibil să nu o facă doar din nevoia de a se proteja.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 4 septembrie 2020

Ziua aceasta de vineri ți se așterne în față doar pentru a fi explorată. Îți faci noi prieteni la birou, iei o decizie importantă în plan personal, primești o veste bună din partea familiei, iar modul în care resimți tot ceea ce trăiești te va face ”să vibrezi” de încântare.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 4 septembrie 2020

Ai sentimentul că trebuie să renunți la o parte din idealurile tale sentimentale. Începi să înțelegi faptul că ți-ai ales o cale care nu e chiar ceea ce ți se potrivește. Într-o relație, astăzi te decizi să reevaluezi un proiect personal care are legătură cu persoana iubită. 

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 4 septembrie 2020

Nevoia de interacțiune socială te menține ”trează” pe parcursul întregii zile. Nimic din ceea ce vei face nu va avea o semnificație emoțională atât de profundă precum te aștepțai tu inițial. Îți menții motivația la cote maxime, iar toate demersurile pe care le faci într-un anumit sens sunt bine definite.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 4 septembrie 2020

Chiar dacă nu aveai asta în plan, astăzi vei fi plecată de acasă și prin ceea ce faci, vei reuși să te detașezi de rutina în care trăiești zi de zi. Când independența se întoarce în viața ta și simți că e din nou palpabilă posibilitatea de a lua decizii de una singura, radiezi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 4 septembrie 2020

Unele întâmplări care au loc astăzi te fac să te întrebi ce anume reprezintă de fapt pentru tine statusul relațional în care te afli în prezent. Chiar dacă știi că nu ești genul de femeie care să creadă în niciun fel de compromis în plan emoțional, lucrurile nu îți sunt foarte clare.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 4 septembrie 2020

Fiind o fire prentențioasă, ai nevoie de ceva ieșit din comun pentru a fi fericită. Dacă ai lucuri de făcut la muncă și trebuie să lași deoparte sentimentele pentru a le face cum trebuie, nu ai nicio problemă să faci asta. Atunci când te simți îngrădită de anumite persoane, simți nevoia  te izolezi.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 4 septembrie 2020

Dispoziția ta socială de astăzi va fi dependentă de emoțiile pe care le resimți. Dacă ești implicată într-o relație, vei trece de la pasiune la plictiseală. Pentru a reuși să te acompanieze prin acest carusel de emoții, partenerul va fi trebuie să fie afectuos și răbdător.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 4 septembrie 2020

Astăzi ai o dispoziție foarte placută, iar dinamismul și zâmbetul tău îți permit să câștigi cu ușurință oamenii de partea ta. Tensiunile existente în viața personală te ajută să înveți aspecte importante despre propriile limite.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 4 septembrie 2020

Analiza propriilor sentimente nu te pune într-o lumină bună în raport cu anumite persoane importante din viața ta. Indiferent de ce alegeri faci, senzația de bine la care râvnești nu se instalează în viața ta. Poate de fapt nu este vorba despre a face alegeri, ci despre propriul echilibru interior.
Articole astro