Horoscopul zilei de 4 septembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 4 septembrie 2019

Este important să îți menții poziția și să lupți mereu pentru ceea ce îți dorești. Deși pe alocuri devii mult prea exigentă în raport cu propria persoană, acest mod de abordare te ajută să perseverezi. Evenimentele de care ai parte la birou te fac să fii nedreaptă în raport cu anumiți colegi.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 4 septembrie 2019

Ești o fire agitată și intrusivă. Aceste caracteristici ale personalității te dezavantajează categoric în plan profesional. Atunci când vine vorba de anumite persoane, nu îți mai pui întrebări în legătură cu ceea ce simți, ci doar îți dai voie să simți. Starea de sănătate nu este prea bună în această perioadă. Trebuie să te menajezi.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 4 septembrie 2019

În noul context profesional în care te afli reușești să îți menții motivația la cote maxime, iar toate demersurile pe care le faci sunt bine definite. Luna plină prezentă în zodia ta în această perioadă poate aduce destul de multă tensiune și neînțelegeri în plan personal.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 4 septembrie 2019

Chiar dacă în plan profesional faci destul de multe compromisuri pentru a ajunge acolo unde îți dorești, în relația personală nu este indicat un astfel de comportament. Cel de lângă tine are tot dreptul să ajungă să te cunoască cu bune și cu rele, cu dezamăgiri și cu visuri, cu speranțe și cu deziluzii.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 4 septembrie 2019

Agitația de la nivel astral va fi un motiv suficient pentru tine pentru a te îndepărta astăzi de orice posibilă situație conflictuală. Chiar și atunci când știi că nimic nu este imposibil, te lași mult prea ușor descurajată doar de gândurile negative care îți traversează mintea.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 4 septembrie 2019

Chiar dacă îți este dificil să treci peste anumite stări de anxietate, reușești totuși să îți găsești echilibrul interior. Pentru tine, nimic din ceea ce trăiești nu este fără sens. Anumite relații la care ții se ”erodează” sub ochii tăi, dar știi că tu nu mai poți face nimic pentru ca lucrurile să ia o altă formă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 4 septembrie 2019

Profită de oportunitățile pe care le ai în prezent pentru a te dezvolta profesional. La birou nu ezita să preiei inițiativa atunci când simți că lucrurile stagnează. Întotdeauna trebuie să mergi pe premisa că se merită să lupți pentru ceea ce îți dorești, chiar dacă de multe ori simți doar descumpănire.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 4 septembrie 2019

Melancolică și debusolată, astăzi o să vezi doar jumătatea goală a paharului. Într-o relație, faci un efort considerabil pentru a păstra o atmosferă cât mai liniștită între tine și partener. Nu vrei să iști conflicte inutile, mai ales că ești sigură că acestea nu vor aduce nimic nou sau benefic legăturii dintre voi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 4 septembrie 2019

Astăzi este important să acorzi mai multă atenție propriul echilibru interior. Te lași răscolită de situații pe care nu vei putea niciodată să le controlezi. Anumite persoane continuă să nu te aleagă pentru a le fi parteneră sau prietenă, dar este posibil să nu o facă doar din nevoia de a se proteja.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 4 septembrie 2019

În urma unor conflicte dure cu partenerul de viață, ai senzația că trebuie să renunți la o parte din idealurile tale sentimentale. Începi să înțelegi faptul că ți-ai ales o cale care nu e chiar ceea ce ți se potrivește. Pe parcursul acestei zile vei fi nevoită să definitivezi un proiect care va avea un impact important asupra parcursului tău profesional.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 4 septembrie 2019

Atunci când trebuie să răspunzi prompt unor cereri profesionale, te bazezi destul de mult pe intuiție. Capacitatea ta de a fi determinată în tot ceea ce faci îi intrigă pe colegii de la birou, mai ales în situațiile în care ești subestimată chiar de superiori. Deviza ta este că nu te definești niciodată prin intermediul celor din jur.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 4 septembrie 2019

Modul în care decid cei din jur să se comporte în raport cu tine nu te privește în mod direct. A alege să integrezi toate opiniile pro sau contra a oamenilor din viața ta nu va face decât să accentueze starea de neputință sau frustrare. Într-o relație, jumătatea ta va încerca astăzi mai mult decât de obicei să te alinte, iar pe tine acest comportament te va irita.
Articole astro