Horoscopul zilei de 4 septembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 4 septembrie 2018

Firea introvertită te face să acționezi discret și dintr-o postură retrasă. Deși nu îți închipui viața fără anumite persoane dragi, înveți zi de zi să nu mai renunți la propria persoană în pofida altora. Te lași condusă de ceea ce simți, dar nu o mai faci fără să iei în considerare implicațiile pe care le presupune această acțiune.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 4 septembrie 2018

Astăzi ai motive serioase să crezi că totul este posibil. Ai o dispoziție bună, iar dinamismul și zâmbetul pe care le porți cu sine îți permit să câștigi oamenii de partea ta fără prea mare efort. Nu trebuie sa te prefaci deloc, indiferent de ceea ce ai de facut. De cele mai multe ori, locul îți este rezervat de la sine.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 4 septembrie 2018

Planurile pentru această zi se duc de râpă încă de dimineață. Un eveniment neprevăzut petrecut în familie, te obligă, moral vorbind, să râmăi în preajma celor dragi. Nu aveai nevoie de nimic de genul pentru că și așa nu ai o stare de spirit prea bună, dar, din păcate, nu ai cum să acționezi altfel.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 4 septembrie 2018

Deși în toamna acestui an te bazezi mai mult pe experiența ta spirituală atunci când iei decizii, această zi te găsește într-o stare de spirit mult prea puțin pozitivă. Anumite acțiuni vor fi definitorii pentru cariera ta. Ai grijă la excesele pe care le faci, de orice fel!  

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 4 septembrie 2018

Întotdeauna trebuie să mergi pe premisa că se merită să lupți pentru ceea ce îți dorești. Atunci când vine vorba de relații, această zi se anunță a fi una intensă. În ceea ce privește partea amoroasă, chiar dacă ești singură sau implicată într-o relație de lungă durată, trebuie să iei o decizie care vizează propriul confort.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 4 septembrie 2018

Nimic din ceea ce se întâmplă nu te poate surprinde. Tu ești mereu pregatită să faci față imprevizibilului. Trăiești o perioadă greoaie din punct emoțional, însă ai mare încredere în tine. Ai multe obiective de atins și nu te dezici din fața provocărilor.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 4 septembrie 2018

Nu îți dorești să schimbi oamenii, însă poți alege cât de mult te vei lăsa influențată de ei. Deși ceri sfaturi într-un mod constant de la toți cei care te înconjoară, ai învățat să îți urmezi intuiția și să faci doar ceea ce simți. Această zi se anunță a fi provocatoare pe plan profesional.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 4 septembrie 2018

Viața sentimentală este cam plictisitoare în raport cu ceea ce ai tu nevoie în această perioadă. Faci tot ceea ce-ți stă în putință pentru a tranforma energiile negative pe care le resimți astăzi în unele pozitive. Spre seară vei reuși să te mai relaxezi și să profiți de timpul de calitate petrecut alături de persoana iubită.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 4 septembrie 2018

Confirmarea socială de care ai nevoie ajunge să îți dicteze toate acțiunile. Indiferent de punctul în care te afli în relația personală, îți dorești mult mai mult de la cel de lângă tine. Așteptările pe care le ai ajung ajung să fie chiar ireale, mai ales în situațiile în care știi că nu deții controlul.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 4 septembrie 2018

Calmul de care vei fi înconjurată te va ajuta să vezi experiențele prin care treci dintr-o perspectivă matură. Cu toate astea, sfârșitul acestei zile devine incert din punct de vedere profesional. La birou are loc o situație care te pune pe gânduri cu privire la cariera ta.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 4 septembrie 2018

În această perioadă te concentrezi destul de mult asupra unui proiect profesional important pentru tine. Lipsa de energie care rezultă este definitorie. Spre sfârșitul zilei devii mai înceată și mai visătoare. Încearcă să îți structuezi într-un mod organizat prioritățile.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 4 septembrie 2018

Deși personalitatea ta este caracterizată de un simț acut al realității, sunt momente în care te vei lăsa acaparată de visuri mărețe. Te pierzi în detalii, visând cu ochii deschiși la destinații de vacanță, la îndeplinirea anumitor obiective importante pentru tine sau la cum ar arăta viața ta fără problemele pe care le ai.
Articole astro