Horoscopul zilei de 4 octombrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 4 octombrie 2021

Înțelegi oamenii îndeajuns de bine încât să poți ridica moralul sau să le schimbi opinia referitor la aproape orice subiect. Ziua ta va fi și placută și distractivă, mai ales ca la birou te așteaptă o mulțime de provocări interesante.  Seara petrecută în compania prietenilor te va armoniza emoțional.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 4 octombrie 2021

Îți place să iei lucrurile cu calm. Încerci să nu pierzi din vedere niciun detaliu important care poate face diferența. Au loc câteva schimbări pozitive în ceea ce privește partea profesională. O să profiți de aceste oportunități pentru a fi mai activă din punct de vedere social.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 4 octombrie 2021

Îți este incredibil de dificil să nu te mai lași afectată de anumite situații. Mintea ta este în continuă analiză. Chiar dacă contextele îți demonstrează că trebuie să te retragi, tu încă rămâi ancorată în diverse situații. Te lași rănită, neînțeleasă, nevăzută și implicit, ajungi să suferi.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 4 octombrie 2021

La birou nu ezita să preiei inițiativa atunci când simți că lucrurile stagnează în proiectele din care faci parte. Întotdeauna trebuie să mergi pe premisa că se merită să lupți pentru ceea ce îți dorești! Atunci când vorbești despre prietenie folosești cuvinte precum încredere, necondiționat, validare, susținere. 

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 4 octombrie 2021

Nu trebuie să te prefaci deloc, indiferent de ceea ce ai de făcut. Locul îți este întotdeauna rezervat de la sine. Uneori simți totuși că nu ești apreciată la adevărata valoare. Poate totul este în mintea ta având în vedere așteptările exagerate pe care le ai de la cei din jur.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 4 octombrie 2021

Ești dornică să explorezi, să înveți, să îți dezvolți noi abilități. Ai nevoie de toate astea pentru a simți cu adevărat intensitatea vieții. Activitățile statice nu îți oferă niciodată satisfacție, mai ales atunci când vremea de afară te îmbie la plimbări prelungite.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 4 octombrie 2021

Nu vrei să reacționezi violent, însă configurația planetară te va incita s-o faci. Astăzi este important să acorzi mai multă atenție propriul echilibru interior. Te lași răscolită mult prea profund de situații pe care nu vei putea niciodată să le controlezi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 4 octombrie 2021

Redescoperi pasiunea pentru lectură și asta te va împlini. Lucrurile se pot schimba radical într-o fracțiune de secundă. A avea un plan secund denotă înțelepciune. La birou dinamica nu se schimbă prea mult. Rămâi destul de plafonată și fără motivația necesară pentru a performa.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 4 octombrie 2021

 În viața privată simți cum se așază lucrurile în favoarea ta. Chiar dacă îți este dificil să treci peste anumite stări de anxietate, reușești totuși să îți găsești echilibrul interior. Te irită tot ceea ce înseamnă mediu social. Ești de părere că imaginile pe care le promovează sunt false și lipsite de sens în raport cu realitatea.    

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 4 octombrie 2021

Valorificarea abilităților pe care le ai în domeniul în care profesezi te poate ajuta să avansezi pe scara ierarhică. Această zi nu te pare să aducă întâmplări al căror final să fie în favoarea ta. Oricum ar fi ziua ta, seara alegi să te răsfeți cu un vin bun și cu lectura preferată în colțul tău preferat al casei.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 4 octombrie 2021

Viața ta amoroasă este protejată de astre,  însă va fi agitată de comportamentul tău impulsiv. Sensibilă, vei vedea fiecare comentariu care te contrazice ca pe un atac personal. Într-o relație, jumătatea ta va încerca astăzi mai mult decât de obicei să îți intre în grații.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 4 octombrie 2021

Căutând metode să-ți organizezi mai bine taskurile administrative, vei fi ocupată mare parte a după-amiezei. Astăzi ai o dispoziție mai bună și acest lucru te ajută să îți clarifici sentimentele. Bumerangul de emoții pe care l-ai resimțit în ultime zile începe să se calmeze.
Articole astro