Horoscopul zilei de 4 octombrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 4 octombrie 2020

Modul în care decid cei din jur să se comporte în raport cu tine nu te privește în mod direct. A alege să integrezi toate opiniile pro sau contra a oamenilor din viața ta nu va face decât să accentueze starea de neputință sau frustrare. Dacă simți că poți face ceva pentru propriul echilibru, nu ezita.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 4 octombrie 2020

Astăzi este important să acorzi mai multă atenție propriul echilibru interior. Te lași răscolită de situații pe care nu vei putea niciodată să le controlezi. Anumite persoane continuă să nu te aleagă pentru a le fi parteneră sau prietenă, dar este posibil să nu o facă doar din nevoia de a se proteja.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 4 octombrie 2020

Frica de eșec te ține mereu în spate pe plan profesional. În viața privată simți cum se așază lucrurile în favoarea ta. Chiar dacă îți este dificil să treci peste anumite stări de anxietate, reușești totuși să îți găsești echilibrul interior. Persoana iubită este cea care te inspiră, întotdeauna.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 4 octombrie 2020

Viața sentimentală e cam plictisitoare în raport cu ceea ce ai tu nevoie. Faci tot ceea ce-ți stă în putință pentru a tranforma energiile negative pe care le resimți astăzi în unele pozitive. Nu îți dorești să schimbi oamenii, însă poți alege cât de mult te vei lăsa influențată de ei.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 4 octombrie 2020

Chiar dacă în plan profesional faci destul de multe compromisuri pentru a ajunge acolo unde îți dorești, în relația personală nu este indicat un astfel de comportament. Cel de lângă tine are tot dreptul să ajungă să te cunoască cu bune și cu rele, cu dezamăgiri și cu visuri, cu speranțe și cu deziluzii.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 4 octombrie 2020

Ești întotdeauna o companie plăcută pentru cei din jur, mai ales când aceștia sunt supuși încercărilor vieții. Această zi este dedicată proiectelor personale. Ai nevoie să avansezi cu anumite detalii pentru a nu râmâne în urmă cu obiectivele stabilite.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 4 octombrie 2020

Astăzi simți că preiei din nou controlul asupra propriei minți. Ceea ce ai trăit te-a ajutat să îți setezi limite importante în raport cu o anumită persoană. Aveai nevoie de o astfel de clarificare emoțională. Sfârșitul de săptămână te găsește într-o dispoziție jovială, încrezătoare și împăcată cu tot ceea ce trăiești.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 4 octombrie 2020

Firea introvertită care te caracterizează te face să acționezi discret. Deși nu îți închipui viața fără anumite persoane dragi, înveți zi de zi să nu mai renunți la propria persoană în pofida altora. Respectul de sine ajunge să fie o prioritate pentru tine.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 4 octombrie 2020

Este important să îți menții poziția și să lupți mereu pentru ceea ce îți dorești. Deși pe alocuri devii mult prea exigentă în raport cu propria persoană, acest mod de abordare te ajută să perseverezi. Evenimentele de care ai parte la birou te fac să fii nedreaptă în raport cu anumiți colegi.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 4 octombrie 2020

Unele aspecte personale este de preferat să rămână necunoscute celor din jur. Chiar dacă încrederea pe care le-o acorzi prietenilor este și va fi întotdeauna o parte esențială a caracterului tău, este important totuși să fii mai rezervată.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 4 octombrie 2020

Calmul de care vei fi înconjurată te va ajuta să vezi experiențele prin care treci dintr-o perspectivă matură. Cu toate astea, sfârșitul acestei zile devine incert din punct de vedere profesional. Va trebui să iei o decizie care îți va schimba viitorul.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 4 octombrie 2020

Viața personală îți oferă doar momente de tensiune. Alegi să te retragi din mijlocul acțiunii doar pentru a nu risca prea mult să spui lucruri dureroase. Ceea ce ai trăit în ultima perioadă te-a ajutat să îți setezi limite importante în raport cu o anumită persoană.
Articole astro