Horoscopul zilei de 4 octombrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 4 octombrie 2019

Bumerangul de emoții pe care l-ai resimțit în ultime zile începe să se calmeze. Preiei din nou controlul asupra stării tale sufleșteti. Deși ești pregătită întotdeauna pentru cele mai sumbre preziceri ale propriei vieți, aceasta îți oferă mereu motive de bucurie.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 4 octombrie 2019

Astăzi ideea de karmă ajunge să îți dicteze întreaga plajă de acțiuni. Sunt situații în care vei fi de nerecunoscut chiar și pentru cei dragi. Ai o dispoziție foarte placută, iar dinamismul și zâmbetul tău îți permit să câștigi cu ușurință oamenii de partea ta.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 4 octombrie 2019

Nu îți dorești să schimbi oamenii, însă poți alege cât de mult te vei lăsa influențată de ei. Comunicarea cu partenerul este din nou așa cum ți-ai dorit-o. Viața profesională are nevoie de mai multă stimulare. Rutina de care ai parte îți afectează destul de serios motivația.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 4 octombrie 2019

Emoțiile și sentimentele tale își regăsesc echilibrul după o perioadă destul de tensionată. Inițiativele pe care le ai în plan profesional te ajută să cunoști oameni interesanți și să dai o nouă viziune perspectivelor de dezvoltare pe care le ai în minte.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 4 octombrie 2019

Nevoia de interacțiune socială te menține ”trează” pe parcursul întregii zile. Nimic din ceea ce vei face nu va avea o semnificație emoțională atât de profundă precum te aștepți. Fără să îți dai seama, viața își urmează cursul, cu bune și cu rele.  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 4 octombrie 2019

Intrigile fac parte din tabloul acestei zile. Deși îți dorești foarte mult să te faci înțeleasă de cei care contează pentru tine, nu îți dai seama că modul în care acționezi este de fapt cel care reflectă realitatea. Planurile stabilite pentru această zi se contramandează încă din primele ore ale dimineații.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 4 octombrie 2019

Nevoia ta de a slăbi ia o amploare de nebănuit, ajungând chiar și la nutriționist pentru a-ți oferi sfaturi. Având în centrul energiilor planetele Saturn și Marte, ziua aceasta este caracterizată de aventură și riscuri. Viața îți oferă multe motive pentru a trece dincolo de bariere.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 4 octombrie 2019

Conflictele familiale de care ai avut parte în ultima perioadă și-au pus amprenta asupra armoniei de altădată. Nimic nu pare să mai fie la fel. Chiar dacă uneori încerci să te minți în acest sens, o faci doar pentru că este un mecanism de apărare pe care ți l-ai dezvoltat.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 4 octombrie 2019

Astăzi nu ești îndeajuns de sigură pe ceea ce simți. Neîncrederea aceasta te îndeamnă spre alegeri mai puțin benefice pentru confortul tău emoțional. Acțiunile tale sunt pur și simplu extensia gândurilor nesigure care îți inundă mintea.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 4 octombrie 2019

Intensificarea transferului energetic dintre mai multe planete se va materializa printr-o stare de confuzie și un sentiment profund de neapartenență. Incapacitatea ta de a ieși singură la liman după o perioadă dificilă te va ”forța” să cauți ajutor.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 4 octombrie 2019

Realitatea ta interioară este reflectată fidel prin acțiunile de astăzi. Deși îți este frică de unele riscuri, ți le asumi cu inima deschisă. O persoană dragă din viața ta îți oferă nenumărate lecții despre ce înseamnă de fapt pentru tine o adevărată relație de prietenie. Prin prisma experiențelor pe care le trăiești, te maturizezi enorm de mult.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 4 octombrie 2019

Nimic din ceea ce trăiești nu este la voia întâmplării. Crezi în ideea de organizare în interiorului unui haos incontestabil. Activitatea zilnică îți oferă motive să fii nemulțumită în raport cu destul de multe aspecte organizatorice. Depinde doar de tine ca lucrurile să decurgă cu fluență.
Articole astro