Horoscopul zilei de 4 octombrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 4 octombrie 2018

Chiar dacă în viața ta sunt lucruri pe care nu le poți controla, este important să rămâi fidelă propriei viziuni. Faptul că cei din jur te abandonează, sau te evită, sau te atacă te poate ajuta să înveți lucruri noi despre propria persoană. Nimic nu este întâmplător!

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 4 octombrie 2018

Firea introvertită care te caracterizează te face să acționezi discret și dintr-o postură retrasă. Niciodată nu ieși în evidență în anturajul tău de prieteni. Toți te văd ca pe o bună ascultătoare, dar nimeni nu încearcă să îți afle tainele și fricile.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 4 octombrie 2018

Încearcă să te eliberezi de toate energiile negative care îți inundă aura. Este important să investești mai mult în dezvoltarea ta spirituală. Astăzi, ideea de karmă ajunge să îți dicteze întreaga plajă de acțiuni. Sunt situații în care vei fi de nerecunoscut chiar și pentru cei dragi.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 4 octombrie 2018

Influența astrelor devine tot mai evidentă în viața ta. Deși susții că îți este ușor să întorci lucrurile în favoarea ta, aceasta pare să complice unele evenimente asupra cărora credeai că deții controlul. Familia nu îți înțelege comportamentul agresiv pe care îl alegi uneori.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 4 octombrie 2018

Astăzi simți că preiei din nou controlul asupra propriei vieți. Ceea ce ai trăit în raport cu o anumită persoană te-a ajutat să îți setezi limite importante. Aveai nevoie de o astfel de clarificare emoțională. După-amiaza acestei zile te găsește într-o dispoziție jovială, încrezătoare și împăcată cu tot ceea ce trăiești.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 4 octombrie 2018

Agitația astrelor se va face resimțită în toate planurile vieții tale. Caruselul de emoții pe care îl trăiești în plan personal sudează și mai mult legătura pe care o ai cu partenerul. Nimic din ceea ce reprezinți ca femeie nu s-ar valida fără prezența lui în viața ta.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 4 octombrie 2018

Nu vrei să reacționezi violent, însă configurația planetară te va incita s-o faci. Astăzi este important să acorzi mai multă atenție propriul echilibru interior. Te lași răscolită mult prea profund de situații pe care nu vei putea niciodată să le controlezi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 4 octombrie 2018

Viața sentimentală e cam plictisitoare în raport cu ceea ce ai tu nevoie să trăiești. Astăzi faci tot ceea ce-ți stă în putință pentru a tranforma energiile negative pe care le resimți în unele pozitive. Deși acest lucru este perceput în altă manieră de către cei din jur, tu chiar nu îți dorești să schimbi oamenii.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 4 octombrie 2018

Tot ceea ce urmează să trăiești în plan sentimental se anunţă a fi fabulos. Astrele te ajută foarte mult în cadrul dezvoltării personale și profesionale. Cu toate astea, tu trebuie să preiei inițiativa ori de câte ori este nevoie pentru a nu pierde oportunități unice.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 4 octombrie 2018

Deși nu îți închipui viața fără anumite persoane dragi, înveți zi de zi să nu mai renunți la propria persoană în pofida altora. Această recunoaștere personală te ajută să pui zi de zi câte o cărămidă în construirea propriei fericiri.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 4 octombrie 2018

Melancolică, astăzi vezi doar jumătatea goală a paharului. Într-o relație, faci un efort considerabil pentru a păstra o atmosferă cât mai liniștită între tine și partener. Nu vrei să iști conflicte inutile, mai ales că ești sigură că acestea nu vor aduce nimic nou sau benefic legăturii dintre voi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 4 octombrie 2018

Această zi nu este tocmai potrivită pentru a lua decizii, de orice fel. În ceea ce privește cariera, te simți intimidată de ceilalți colegi cu care lucrezi. Chiar dacă îți este dificil să accepți că aceasta este realitatea, este de așteptat ca cei din jur să profite de vulnerabilitatea pe care o expui.
Articole astro