Horoscopul zilei de 4 noiembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 4 noiembrie 2020

Din anumite puncte de vedere, simți că nu te ”oferi” întru totul persoanei cele mai importante din viața ta. Sunt momente în care percepția asupra implicării tale în relația personală te face să trăiești sentimente intense de vinovăție și stângăcie.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 4 noiembrie 2020

Astăzi ai o dispoziție bună, iar dinamismul și zâmbetul pe care le porți cu sine îți permit să câștigi oamenii de partea ta, fără prea mare efort. Autenticitatea face parte din caracterul tău și asta îți asigură o viață socială armonioasă.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 4 noiembrie 2020

Firea suspicioasă care te caracterizează te face să acționezi discret. Deși nu îți închipui viața fără anumite persoane dragi, înveți zi de zi să nu mai renunți la propria persoană în pofida altora. Respectul de sine ajunge să fie o prioritate pentru tine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 4 noiembrie 2020

Simți că preiei din nou controlul asupra propriei vieți. Ceea ce ai trăit în raport cu o anumită persoană te-a ajutat să îți setezi limite importante. Aveai nevoie de o astfel de clarificare emoțională. După-amiaza acestei zile te găsește într-o dispoziție jovială și încrezătoare.  

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 4 noiembrie 2020

Nu trebuie și nu vrei să reacționezi violent, însă configurația planetară de astăzi te va incita s-o faci. Având în vedere contextele tensionate în care te vei afla, este important să acorzi mai multă atenție propriul echilibru interior.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 4 noiembrie 2020

Realitatea ta interioară este reflectată fidel prin acțiunile de astăzi. Deși îți este frică de unele riscuri, ți le asumi cu inima deschisă. O persoană dragă din viața ta îți oferă nenumărate lecții despre ce înseamnă de fapt o adevărată relație de prietenie.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 4 noiembrie 2020

Intensificarea transferului energetic dintre mai multe planete se va materializa printr-o stare de confuzie și un sentiment profund de neapartenență. Incapacitatea ta de a ieși singură la liman după o perioadă dificilă te va ”forța” să cauți ajutor.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 4 noiembrie 2020

Melancolică, astăzi vezi doar jumătatea goală a paharului. Într-o relație, faci un efort considerabil pentru a păstra o atmosferă cât mai liniștită între tine și partener. Nu vrei să iști conflicte inutile, mai ales că ești sigură că acestea nu vor aduce nimic nou sau benefic legăturii dintre voi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 4 noiembrie 2020

Astăzi ai motive serioase să crezi că totul este posibil. Cu fiecare zi care trece, ești conștientă că prin prisma experiențelor pe care le trăiești, te maturizezi enorm de mult. Atunci când neajunsurile emoționale ajung să te rănească, privește spre propriul suflet. Acolo vei găsi răspunsurile de care ai nevoie.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 4 noiembrie 2020

Ești întotdeauna o companie plăcută pentru cei din jur, mai ales când aceștia sunt supuși încercărilor vieții. Această zi este dedicată proiectelor personale. Ai nevoie să avansezi cu anumite detalii pentru a nu râmâne în urmă cu obiectivele stabilite.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 4 noiembrie 2020

Planurile pentru această zi se duc de râpă încă de dimineață. Un eveniment neprevăzut petrecut în familie, te obligă, moral vorbind, să râmăi în preajma celor dragi. Nu aveai nevoie de nimic de genul pentru că și așa nu ai o stare de spirit prea bună, dar, din păcate, nu ai cum să acționezi altfel.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 4 noiembrie 2020

Deși în ultima perioadă consideri că te bazezi mai mult pe experiența ta spirituală atunci când iei decizii, această zi te găsește într-o stare de spirit mult prea puțin pozitivă. Anumite acțiuni vor fi definitorii pentru cariera ta. Ai grijă la excesele pe care le faci, de orice fel!
Articole astro