Horoscopul zilei de 4 noiembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 4 noiembrie 2019

Frustrările pe care le ai dintotdeuna în raport cu aspectul fizic par să ”explodeze” pe parcursul acestei zile. Contextele sociale în care te vei afla te vor face să simți neapartenență și excludere și o ușoară repulsie cu privire la propria persoană.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 4 noiembrie 2019

Este important să îți schimbi stilul de viață. Trebuie să o faci pentru tine, în primul rând, și apoi pentru a-i ajuta și pe cei din jur să adopte tabieturi sănătoase. Pozitivismul de care dai dovadă în plan profesional este singurul care te poate ghida în perioada critică în care te afli.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 4 noiembrie 2019

Au loc câteva schimbări pozitive în ceea ce privește partea profesională. O să profiți de aceste oportunități pentru a fi mai activă și din punct de vedere social. Melancolică și debusolată, astăzi în plan personal o să vezi doar jumătatea goală a paharului.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 4 noiembrie 2019

Într-o relație, faci un efort considerabil pentru a păstra o atmosferă cât mai liniștită între tine și partener. Nu vrei să iști conflicte inutile, mai ales că ești sigură că acestea nu vor aduce nimic nou sau benefic legăturii dintre voi. Cu toate astea, știi că tăcerea aceasta este de scurtă durată.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 4 noiembrie 2019

Nu vrei să reacționezi violent, însă configurația planetară te va incita s-o faci. Astăzi este important să acorzi mai multă atenție propriul echilibru interior. Te lași răscolită mult prea profund de situații pe care nu vei putea niciodată să le controlezi.    

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 4 noiembrie 2019

Pe front sentimental, tensiunile vor fi parte din ”meniul” zilei. Reluarea la nesfârșit a unor trăiri le face să devină tot mai profunde și adânci. Indiferent de ceea ce se întâmplă în propria familie, încearcă să fii îngăduitoare și flexibilă în raport cu cei din jur.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 4 noiembrie 2019

Privești atitudinea defensivă a celor din jur ca o ofensă la adresa ta. Sunt momente în care percepția asupra implicării tale într-o relație anume te face să trăiești sentimente intense de vinovăție și stângăcie. Este indicat să vorbești deschis despre această dificultate cu care te confrunți.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 4 noiembrie 2019

Te-ai plictisit să rămâi politicoasă și diplomată în raport cu acele persoane care îți calcă constant limitele impuse. Astăzi simți nevoia să te răzvrătești și o vei face. O persoană apropiată va avea nevoie de încrederea ta totală deoarece acțiunile sale este posibil să te rănească.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 4 noiembrie 2019

Indiferent de ceea ce se petrece în viața ta privată, rămâi consecventă și dedicată la locul de muncă. Implicarea totală de care dai dovadă îi uimește în fiecare zi pe colegi, dar și pe șefi. Deși îți menții punctul de vedere indiferent de opinia celor din jur, îți dai seama totuși când este cazul să cedezi.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 4 noiembrie 2019

Influența astrelor te va ajuta astăzi să găsești modalități creative de a continua anumite colaborări profesionale care nu mai promiteau nimic. Cuvintele îți sunt răstălmăcite de anumite persoane, iar acest fapt te irită destul de mult.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 4 noiembrie 2019

Familia nu îți înțelege comportamentul agresiv pe care îl alegi uneori. Cu toate astea, nu este nevoie să te explici în fața lor. Crezi cu vehemență în acceptarea lor necondiționată. Într-o relație, faci un efort considerabil pentru a păstra o atmosferă cât mai liniștită între tine și partener.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 4 noiembrie 2019

Mult mai sensibilă decât de obicei, vei vedea fiecare comentariu care te contrazice ca pe un atac personal. Într-o relație,jumătatea ta va încerca astăzi mai mult decît de obicei să îți intre în grații. Din anumite motive care te răscolesc de ceva timp, simți că nu te ”oferi„ întru totul celor care merită asta din partea ta.
Articole astro