Horoscopul zilei de 4 noiembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 4 noiembrie 2018

Conflictele familiale de care ai avut parte în ultima perioadă și-au pus amprenta asupra armoniei de altădată. Nimic nu pare să mai fie la fel. Chiar dacă uneori încerci să te minți în acest sens, o faci doar pentru că este un mecanism de apărare pe care ți l-ai dezvoltat.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 4 noiembrie 2018

Indiferent de ceea ce se petrece în viața ta privată, rămâi consecventă și dedicată la locul de muncă. Implicarea totală de care dai dovadă îi uimește în fiecare zi pe colegi, dar și pe șefi. Deși îți menții punctul de vedere indiferent de opinia celor din jur, îți dai seama totuși când este cazul să cedezi.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 4 noiembrie 2018

Ești determinată și sigură pe propriile acțiuni. Dacă activitatea de la birou se va desfășura în aceiași manieră și în perioada următoare, este posibil să fii promovată pe poziția de coordonator. Deși susții că îți este ușor să întorci lucrurile în favoarea ta, unele evenimente de astăzi te fac să îți pierzi controlul.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 4 noiembrie 2018

Familia nu îți înțelege comportamentul agresiv pe care îl alegi uneori. Cu toate astea, nu este nevoie să te explici în fața lor. Crezi cu vehemență în acceptarea lor necondiționată. Într-o relație, faci un efort considerabil pentru a păstra o atmosferă cât mai liniștită între tine și partener.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 4 noiembrie 2018

Viața ta amoroasă este protejată de astre, însă va fi agitată de comportamentul tău impulsiv. Mult mai sensibilă decât de obicei, vei vedea fiecare comentariu care te contrazice ca pe un atac personal. Într-o relațiejumătatea ta va încerca astăzi mai mult decît de obicei să îți intre în grații.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 4 noiembrie 2018

Viața ta sentimentală e cam plictisitoare în raport cu ceea ce ai tu nevoie. Faci tot ceea ce-ți stă în putință pentru a tranforma energiile negative pe care le resimți astăzi în unele pozitive. Este în regulă să te încrezi în propria intuiție, dar nu atunci când situația în care te afli devine tot mai riscantă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 4 noiembrie 2018

Îți place să iei lucrurile cu calm. Încerci să nu pierzi din vedere niciun detaliu important care poate face diferența. Au loc câteva schimbări pozitive în ceea ce privește partea profesională. O să profiți de aceste oportunități pentru a fi mai activă și din punct de vedere social.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 4 noiembrie 2018

Întotdeauna trebuie să mergi pe premisa că se merită să lupți pentru ceea ce îți dorești. În ceea ce privește relațiile din viața ta, această zi se anunță a fi una intensă. Chiar dacă ești singură sau implicată într-o relație de lungă durată, încă nu știi ce îți dorești de la o legătură emoțională așa cum pretinzi că ar trebui să fie între doi parteneri romantici.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 4 noiembrie 2018

Influența astrelor devine tot mai evidentă în viața ta. Deși susții că îți este ușor să întorci lucrurile în favoarea ta, aceasta pare să complice unele evenimente asupra cărora credeai că deții controlul. Familia nu îți înțelege comportamentul agresiv pe care îl alegi uneori.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 4 noiembrie 2018

Planurile pentru această zi se duc de râpă încă de dimineață. Un eveniment neprevăzut petrecut în familie, te obligă, moral vorbind, să râmăi în preajma celor dragi. Pentru anumite persoane prezența ta este imperativă din punct de vedere emoțional.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 4 noiembrie 2018

Nevoia de interacțiune socială te menține ”trează” pe parcursul întregii zile. Nimic din ceea ce vei face nu va avea o semnificație emoțională atât de profundă precum te aștepți. Fără să îți dai seama, viața își urmează cursul său, cu bune și cu rele.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 4 noiembrie 2018

Faptul că cei din jur te abandonează, sau te evită, sau te atacă te poate ajuta să înveți lucruri noi despre propria persoană. Nimic nu este întâmplător! Deciziile pe care trebuie să le iei astăzi te vor ajuta să pui în perspectivă unele visuri personale.
Articole astro