Horoscopul zilei de 4 martie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 4 martie 2021

Realitatea ta interioară este reflectată fidel prin acțiunile de astăzi. Deși îți este frică de unele riscuri, ți le asumi cu inima deschisă. O persoană dragă din viața ta îți oferă nenumărate lecții despre ce înseamnă de fapt pentru tine o adevărată relație de prietenie.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 4 martie 2021

Analiza propriilor sentimente nu te pune într-o lumină bună în raport cu anumite persoane importante din viața ta. Indiferent de ce alegeri faci, senzația de bine la care râvnești nu se instalează în viața ta. Poate de fapt nu este vorba despre alegeri, ci despre propriul echilibru interior.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 4 martie 2021

Modul în care cei din jur aleg să își exprime intențiile nu este pe placul tău, mai ales că de multe ori ți se pare că își doresc doar să te inducă în eroare. Într-o relație, astăzi te decizi să reevaluezi un proiect personal care are legătură cu persoana iubită. 

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 4 martie 2021

Mintea ta este ca un burete, absoarbe tot ceea ce se întâmplă în jur. În multe contexte în care te afli ajungi să te identifici cu problemele altora și uite așa fiecare zi din viața ta poate fi foarte ușor compromisă. Este important să îți dai seama care este sursa acestei empatii exagerate.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 4 martie 2021

Nerăbdarea cu care acționezi de multe ori pare să fie în defavoarea ta, mai ales atunci când acțiunile trebuie să fie precise pentru ca obiectivele tale să fie atinse. Lucrurile nu sunt ușor de obținut în ceea ce te privește, iar o atitudine delăsătoare îți accentuează senzația de neputință.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 4 martie 2021

Ziua de astăzi te plasează într-o poziție de leader, chiar dacă nu îți dorești asta. Vei fi focusată pe ceea ce este de făcut din prisma acestei poziții, dar nu vei uita că acest rol nu ți se potrivește. Vezi totul ca pe o provocare pe care o vei integra cu succes în propriul univers psihic.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 4 martie 2021

Îți este foarte greu să ieși din tiparele cu care ești obișnuită. Contextele în care te vei afla pe parcursul acestei zile te invită să dai frâu liber imaginației pentru a reuși să ieși din anonimat. Modul în care decurg lucrurile între tine și partener îți confirmă că ai ajuns la o maturitate emoțională de care nu te credeai capabilă.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 4 martie 2021

Faptul că cei din jur te abandonează, sau te evită, sau te atacă te poate ajuta să înveți lucruri noi despre propria persoană. Nimic nu este întâmplător pentru tine! Deciziile pe care trebuie să le iei astăzi te vor ajuta să pui în perspectivă unele visuri personale.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 4 martie 2021

Lucrurile se pot înrăutăți dacă pierzi controlul asupra unor aspecte esențiale. Sănătatea, de exemplu, ar trebui să fie una din prioritățile tale. Chiar dacă îți este dificil să treci peste anumite stări de anxietate, persoana iubită este cea care te inspiră, întotdeauna.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 4 martie 2021

Te dedici familiei și relațiilor emoționale importante pentru tine deoarece acestea reprezintă pentru tine oaza de energie pozitivă. Armonia și echilibrul din viața personală te ajută să rămâi focusată pe obiectivele pe care le ai, chiar dacă de multe ori nu mai ești la fel de motivată ca să faci anumite lucruri.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 4 martie 2021

Astăzi ai motive serioase să crezi că totul este posibil. Ai o dispoziție bună, iar dinamismul și zâmbetul pe care le porți cu sine îți permit să câștigi oamenii de partea ta fără prea mare efort. Nu trebuie sa te prefaci deloc, indiferent de ceea ce ai de facut. De cele mai multe ori, locul îți este rezervat de la sine.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 4 martie 2021

Încrederea pe care alegi să le-o oferi oamenilor cu care interacționezi trebuie să fie temperată. Nevoia de interacțiune socială te menține ”trează” pe parcursul întregii zile. Nimic din ceea ce vei face nu va avea o semnificație emoțională atât de profundă precum te aștepți.
Articole astro