Horoscopul zilei de 4 martie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 4 martie 2020

Încerci, cu fiecare zi care trece, să devii mai independentă, mai ales în ceea ce privește deciziile în plan personal. Toate schimbările de care ai parte sunt de bun augur pentru tine. Este important să investești mai mult în dezvoltarea ta spirituală.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 4 martie 2020

În sfârșit începi să accepți cu încredere și înțelegere tot ceea ce ți se întâmplă. Procesul de maturizare în care te afli nu poate fi definit la nivel conștient, însă lucrurile se mișcă în favoarea ta. Nimic din ceea ce faci nu va rezona mai mult decât acum în tot ceea ce reprezinți tu ca femeie, mamă, prietenă.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 4 martie 2020

Încearcă să te eliberezi de toate energiile negative care îți inundă aura. Astăzi, ideea de karmă ajunge să îți dicteze întreaga plajă de acțiuni. Sunt situații în care vei fi de nerecunoscut chiar și pentru cei dragi. Nimic nu este mai covârșitor decât senzația că totul în jur este eșec.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 4 martie 2020

Bumerangul de emoții pe care l-ai resimțit în ultime zile începe să se calmeze. Preiei din nou controlul asupra stării tale sufleșteti. Deși ești pregătită întotdeauna pentru cele mai sumbre preziceri ale propriei vieți, aceasta îți oferă mereu motive de bucurie.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 4 martie 2020

Ai o dispoziție foarte placută, iar dinamismul și zâmbetul tău îți permit să câștigi cu ușurință oamenii de partea ta. Nu trebuie să te chinui deloc, indiferent de ceea ce ai de făcut. Locul îți este rezervat de la sine. Este ca și cum lumea ți se așterne la picioare fără niciun fel de tăgadă.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 4 martie 2020

Privești atitudinea defensivă a celor din jur ca o ofensă la adresa ta. În această zi alegi să te detașezi emoțional de acele persoane care îți întunecă viața prin energia negativă pe care o emană. Obiectivele pe care le ai de îndeplinit în plan profesional prind contur.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 4 martie 2020

O atitudine mai distantă poate atrage în viața ta doar oameni autentici și valoroși. Astăzi simți că preiei din nou controlul asupra propriei minți. Ceea ce ai trăit te-a ajutat să îți setezi limite importante în raport cu o anumite persoane sau situații.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 4 martie 2020

Deși susții că îți este ușor să întorci lucrurile în favoarea ta, astrele par să complice unele energii și impactul anumitor evenimente asupra cărora credeai că deții controlul. Melancolică și debusolată, astăzi o să vezi doar jumătatea goală a paharului.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 4 martie 2020

Implicată într-o relație personală, faci un efort considerabil pentru a păstra o atmosferă cât mai liniștită între tine și partener. Nu vrei să iști conflicte inutile. Ești sigură că acestea nu vor aduce nimic nou sau benefic legăturii dintre voi.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 4 martie 2020

Nevoia de interacțiune socială te menține ”trează” pe parcursul întregii zile. Nimic din ceea ce vei face nu va avea o semnificație emoțională atât de profundă precum te aștepți. Fără să îți dai seama, viața își urmează cursul său, cu bune și cu rele.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 4 martie 2020

Nu vrei să reacționezi violent, însă configurația planetară te va incita s-o faci. Astăzi este important să acorzi mai multă atenție propriul echilibru interior. Te lași răscolită mult prea profund de situații pe care nu vei putea niciodată să le controlezi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 4 martie 2020

Lucrurile se pot înrăutăți dacă pierzi controlul asupra unor aspecte esențiale. Sănătatea, de exemplu, ar trebui să fie una din prioritățile tale. Deși nu îți închipui viața fără anumite persoane dragi, înveți zi de zi să nu mai renunți la propria persoană în pofida altora.
Articole astro