Horoscopul zilei de 4 martie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 4 martie 2019

Fiind înconjurată mai mereu de persoane cu experiență de viață, înveți să gândești matur și constructiv. În același timp, îți dai seama de faptul că nu mulți sunt cei dintre noi care reușesc să învețe din eșecurile pe care le-au trăit. La început de săptămână te focusezi doar pe obiectivele profesionale.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 4 martie 2019

Din păcate, sunt momente când trebuie să spui stop anumitor relații. Viața ta trece printr-un astfel de moment. Dorința de a-l amâna la nesfârșit te face să suferi într-un mod repetiv din cauza unor conflicte care au avut loc în trecut. Ai nevoie de armonie și echilibru pentru a te focusa pe lucrurile cu adevărat importante pentru tine.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 4 martie 2019

La începutul acestei săptămâni tot ceea ce îți dorești este ca cei din jur să te ignore. Nu îți dorești să comunici, nu îți dorești să faci nimănui pe plac, ci vrei să rămâi contectată la propria stare interioară și la propriile gânduri. Critica de care ai parte uneori te ajută să înveți despre propriile limite.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 4 martie 2019

În raport cu cei din jur vei fi foarte fermă atunci când va veni vorba de cea mai mică greșeală. Contradicțiile din mintea ta vor rămâne o enigmă pentru partenerul tău. Nici tu nu înțelegi mare lucru din acțiunile tale. Este de preferat să iei o pauză de la tot ceea trăiești și să te axezi pe propriile pasiuni.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 4 martie 2019

Comunicarea cu partenerul este din nou așa cum ți-ai dorit să fie. Emoțiile și sentimentele tale își regăsesc echilibrul. Totul în jurul tău pare să se calmeze. Astrele îți transmit energie pozitivă și calmitate pentru a reuși să te focusezi pe lucrurile cu adevărat importante.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 4 martie 2019

Rămâi ancorată îm problemele altora. Nimic din ceea ce faci nu îți restabilește echilibrul interior. Cu toate astea, partea de incertitudine prezentă în viața ta face întotdeauna lucrurile mai interesante. Nu îți dorești să mai afli răspunsuri și de aceea nu mai adresezi nimănui întrebări.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 4 martie 2019

Firea introvertită te face să acționezi discret și dintr-o postură retrasă. Deși nu îți închipui viața fără anumite persoane dragi, înveți zi de zi să nu mai renunți la propria persoană în pofida altora. Atunci când vine vorba de carieră, pentru a avea succes, ai nevoie de susținerea celor din jur.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 4 martie 2019

Fiind focusată mai mereu pe propriile eșecuri sau reușite, nu îți dai seama de dinamica lucrurilor care se întâmplă în jurul tău. Din cauza agitației de la birou, spre sfârșitul zilei devii mai înceată și mai visătoare. Încearcă să îți structuezi într-un mod organizat prioritățile.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 4 martie 2019

Te-ai învățat, în timp, să te concentrezi doar pe lucrurile care te împlinesc sufletește. Marte emană destul de multă energie pe parcursul acestei zile și de aceea vei avea senzația că te afli într-un carusel care merge necontenit. Indiferent că vei fi acasă sau la birou, cei din jur vor observa astăzi la tine schimbări bruște de dispoziție.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 4 martie 2019

Dacă te gândești la o strategie anume pentru îndeplinirea unor obiective, este timpul să mizezi pe tot ceea ce ai. Atunci când vine vorba de propunerile celor din jur, încearcă să le iei în considerare și să vezi și părțile bune pe care acestea le conțin, lâsând deoparte prejudecățile.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 4 martie 2019

Comunicarea din relație are de suferit din cauza indeciziei tale, iar tu o știi. Ești neliniștită mereu și ceri foarte multe de la partenerul tău. Pentru a evita multe din disputele care au loc, apelează la o atitudine diplomată, flexibilă și degajată.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 4 martie 2019

Astăzi te simți în stare să asculți într-un mod empatic și autentic tot ceea ce au de zis cei din jur. Dacă presupunerile tale în raport cu un anumit eveniment se adeveresc, vei reuși să faci lucruri deosebite pentru relația personală și pentru cei dragi.
Articole astro