Horoscopul zilei de 4 mai 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 4 mai 2020

Melancolică și debusolată, astăzi o să vezi doar jumătatea goală a paharului. Într-o relație, faci un efort considerabil pentru a păstra o atmosferă cât mai liniștită între tine și partener. Nu vrei să iști conflicte inutile, mai ales că ești sigură că acestea nu vor aduce nimic nou sau benefic legăturii dintre voi.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 4 mai 2020

Chiar dacă îți este dificil să treci peste anumite stări de anxietate, reușești totuși să îți găsești echilibrul interior. Pentru tine, nimic din ceea ce trăiești nu este fără sens. Anumite relații la care ții se ”erodează” sub ochii tăi, dar știi că tu nu mai poți face nimic pentru ca lucrurile să ia o altă formă.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 4 mai 2020

A alege să integrezi toate opiniile pro sau contra a oamenilor din viața ta nu va face decât să accentueze starea de neputință sau frustrare. Într-o relație, jumătatea ta va încerca astăzi mai mult decât de obicei să te alinte, iar pe tine acest comportament te va irita.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 4 mai 2020

Dispoziția ta socială de astăzi va fi dependentă de emoțiile pe care le resimți. Dacă ești implicată într-o relație, vei trece de la pasiune la plictiseală. Pentru a reuși să te acompanieze prin acest carusel de emoții, partenerul va fi trebuie să fie afectuos și răbdător.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 4 mai 2020

Acesta este momentul potrivit să-ți faci planuri de viitor și să te îndepărtezi de rutina zilnică. Modifică-ți modul în care te raportezi la experiențele pe care le trăiești zi de zi! Chiar dacă îți este greu să accepți asta, vei observa cum lucrurile se vor schimba de la sine dacă te focusezi pe ceea ce te definește cu adevărat.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 4 mai 2020

Simți nevoia să ieși în evidență astăzi și să ocupi rolul central în relație. Totodată, te asiguri că știi să te folosești de toate abilitățile de care dispui pentru a-ți atinge țelurile și în plan profesional. Atunci când trebuie să răspunzi prompt unor cereri profesionale, te bazezi destul de mult și pe intuiție.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 4 mai 2020

Familia nu îți înțelege comportamentul agresiv pe care îl alegi uneori. Indiferent de asta, crezi cu vehemență în acceptarea lor necondiționată. Într-o relație, faci un efort considerabil pentru a păstra o atmosferă cât mai liniștită între tine și partener. Stările anxioase ale amândurora sunt dificil de echilibrat.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 4 mai 2020

Indiferent de ceea ce se petrece în viața ta privată, rămâi consecventă și dedicată la locul de muncă. Implicarea totală de care dai dovadă îi uimește în fiecare zi pe colegi, dar și pe șefi. Deși îți menții punctul de vedere indiferent de opinia celor din jur, îți dai seama totuși când este cazul să cedezi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 4 mai 2020

Nevoia de interacțiune socială, de orice fel ar fi aceasta, te menține ”trează” pe parcursul întregii zile. Nimic din ceea ce vei face nu va avea o semnificație emoțională atât de profundă precum te aștepți. Fără să îți dai seama, viața își urmează cursul său, cu bune și cu rele.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 4 mai 2020

Prin prisma experiențelor pe care le trăiești zi de zi, te maturizezi tot de mult. Iluzii și așteptări fără sens în raport cu cei din jur încep să se disperseze, iar claritatea revine în viața ta. Niciodată nu ai fost mai sigură de tot ceea ce reprezinți tu ca persoană ca în această perioadă a anului.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 4 mai 2020

Conflictele familiale de care ai avut parte în ultima perioadă și-au pus amprenta asupra armoniei de altădată. Nimic nu pare să mai fie la fel. Chiar dacă uneori încerci să te minți în acest sens, o faci doar pentru că este un mecanism de apărare pe care ți l-ai dezvoltat.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 4 mai 2020

Astăzi ai motive serioase să crezi că totul este posibil. Ai o dispoziție bună, iar dinamismul și zâmbetul pe care le porți cu sine îți permit să câștigi oamenii de partea ta fără prea mare efort. Anumite acțiuni vor fi definitorii pentru cariera ta. Ai grijă la excesele pe care le faci, de orice fel!  
Articole astro