Horoscopul zilei de 4 mai 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 4 mai 2019

Firea introvertită care te caracterizează te face să acționezi discret. Deși nu îți închipui viața fără anumite persoane dragi, înveți zi de zi să nu mai renunți la propria persoană în pofida altora. Respectul de sine ajunge să fie o prioritate pentru tine.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 4 mai 2019

Calmul de care vei fi înconjurată te va ajuta să vezi experiențele prin care treci dintr-o perspectivă matură. Cu toate astea, sfârșitul acestei zile devine incert din punct de vedere profesional. Va trebui să iei o decizie care îți va schimba viitorul.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 4 mai 2019

Chiar dacă nu aveai asta în plan, astăzi vei fi plecată de acasă și prin ceea ce vei face vei reuși să te detașezi de rutina în care trăiești zi de zi. Atunci când independența se întoarce în viața ta, știi că ți-ai recăpătat libertatea și posibilitatea de a lua decizii de una singura te face să radiezi.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 4 mai 2019

Privești atitudinea defensivă a celor din jur ca o ofensă la adresa ta. În această zi alegi să te detașezi emoțional de acele persoane care îți întunecă viața prin energia negativă pe care o emană. Obiectivele pe care le ai de îndeplinit în plan profesional prind contur.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 4 mai 2019

Viața personală îți oferă doar momente de tensiune. Alegi să te retragi din mijlocul acțiunii doar pentru a nu risca prea mult să spui lucruri dureroase. Ceea ce ai trăit în ultima perioadă te-a ajutat să îți setezi limite importante în raport cu o anumită persoană.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 4 mai 2019

Energia obscură a Lunii va influența în mod radical starea ta de astăzi. Indiferent de ceea ce vei face, vei vedea totul în nuanțe de alb sau negru, fără a lăsa loc flexibilității. Ești indignată de viața socială a multor persoane dragi ție, dar nu alegi niciodată să li te alături.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 4 mai 2019

Căutând metode eficiente care să te ajute să-ți manageriezi problemele administrative, vei fi ocupată o mare parte a zilei. Cam așa vei petrece această zi de weekend, chiar dacă vremea de afară este potrivită pentru mișcare în natură sau altfel de activități de relaxare.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 4 mai 2019

Oricât de mult ți-ai dori să nu faci asta, te lași răscolită mult prea profund de situații pe care nu vei putea niciodată să le controlezi. Maniera în care încerci să îți pui amprenta asupra a tot ceea ce se întâmplă în jurul tău este consumatoare de energie și nici nu îți oferă satisfacție.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 4 mai 2019

Nu trebuie și nu vrei să reacționezi violent, însă configurația planetară de astăzi te va incita s-o faci. Având în vedere contextele tensionate în care te vei afla, este important să acorzi mai multă atenție propriul echilibru interior.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 4 mai 2019

Lucrurile se pot înrăutăți dacă pierzi controlul asupra unor aspecte esențiale. Sănătatea, de exemplu, ar trebui să fie una din prioritățile tale. Chiar dacă îți este dificil să treci peste anumite stări de anxietate, persoana iubită este cea care te inspiră, întotdeauna.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 4 mai 2019

Nu trebuie să te prefaci deloc, indiferent de ceea ce ai de făcut. Locul îți este întotdeauna rezervat de la sine. Ești o fire și o prezență încântătoare și asta te ajută să te faci plăcută, indiferent de statutul sau așteptările oamenilor cu care interacționezi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 4 mai 2019

Astăzi ai o dispoziție bună, iar dinamismul și zâmbetul pe care le porți cu sine îți permit să câștigi oamenii de partea ta, fără prea mare efort. Autenticitatea face parte din caracterul tău și asta îți asigură o viață socială armonioasă.
Articole astro