Horoscopul zilei de 4 iulie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 4 iulie 2021

Mercur va pulsa astăzi destul de mult în plan profesional, chiar dacă tu nu vei resimți acest lucru. Atunci când va fi nevoie de prezența ta pentru ca anumite proiecte să decurgă corespunzător, îți dai seama că nu îți dorești să mai oferi aceiași disponibilitate ca până în prezent.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 4 iulie 2021

Înainte de a te lăsa condusă de ambiția care îți inundă simțurile, poate este indicat să revizuiești reușitele de până acum. Ai nevoie de o analiză pertinentă în această direcție pentru a creiona cu succes ceea ce urmează. În viața personală încerci la orice pas să te asiguri de poziția celor dragi în raport cu tine.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 4 iulie 2021

Atunci când vine vorba de propunerile celor din jur, încearcă să le iei în considerare și să vezi și părțile bune pe care acestea le conțin, lâsând deoparte prejudecățile. Astăzi te simți în stare să asculți într-un mod empatic și autentic tot ceea ce au de zis cei din jur.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 4 iulie 2021

Este important să îți menții poziția și să lupți mereu pentru ceea ce îți dorești. Deși pe alocuri devii mult prea exigentă în raport cu propria persoană, acest mod de abordare te ajută să perseverezi. Evenimentele de care ai parte la birou te fac să fii nedreaptă în raport cu anumiți colegi.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 4 iulie 2021

În noul context profesional în care te afli reușești să îți menții motivația la cote maxime, iar toate demersurile pe care le faci sunt bine definite. Luna plină prezentă în zodia ta în această perioadă poate aduce destul de multă tensiune și neînțelegeri în plan personal.  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 4 iulie 2021

Deși nu îți închipui viața fără anumite persoane dragi, înveți zi de zi să nu mai renunți la propria persoană în pofida altora. Atunci când vine vorba de carieră, pentru a avea succes, ai nevoie de susținerea celor din jur. Dacă te gândești la o strategie anume pentru îndeplinirea unor obiective, este timpul să mizezi pe tot ceea ce ai.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 4 iulie 2021

Chiar dacă nu aveai asta în plan, astăzi vei fi plecată de acasă și prin ceea ce vei face vei reuși să te detașezi de rutina în care trăiești zi de zi. Atunci când independența se întoarce în viața ta, știi că ți-ai recăpătat libertatea și posibilitatea de a lua decizii de una singura.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 4 iulie 2021

Chiar dacă în plan profesional faci destul de multe compromisuri pentru a ajunge acolo unde îți dorești, în relația personală nu este indicat un astfel de comportament. Cel de lângă tine are tot dreptul să ajungă să te cunoască cu bune și cu rele, cu dezamăgiri și cu visuri, cu speranțe și cu deziluzii.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 4 iulie 2021

Chiar dacă îți este dificil să accepți că aceasta este realitatea, este de așteptat ca cei din jur să profite de vulnerabilitatea pe care o expui. Atunci când cauți confirmarea altora trebuie să iei în considerare și dezamăgirile la care te expui. De fapt, confirmarea propriei persoane ar trebui să fie singura care contează.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 4 iulie 2021

În raport cu cei din jur vei fi foarte fermă atunci când va veni vorba de cea mai mică greșeală. Contradicțiile din mintea ta vor rămâne o enigmă pentru partenerul tău. Nici tu nu înțelegi mare lucru din acțiunile tale. Este de preferat să iei o pauză de la tot ceea trăiești și să te axezi pe propriile pasiuni.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 4 iulie 2021

Toți te văd ca pe o bună ascultătoare, dar nimeni nu încearcă să îți afle tainele și fricile. Atunci când îți simți amenințată starea de echilibru interior, îți dai seama cât îți este dificil să adopți o atitudine diplomată. Nu vrei să iști conflicte inutile, dar asta nu te va opri din a-ți susține punctul de vedere. 

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 4 iulie 2021

Nu îți dorești să schimbi oamenii și tocmai de aceea alegi cât de mult te lași influențată de ei. Încearcă să te eliberezi de toate energiile negative care îți inundă aura. Este important să investești mai mult în dezvoltarea ta spirituală. Respectul de sine trebuie să fie o prioritate pentru tine.
Articole astro