Horoscopul zilei de 4 iulie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 4 iulie 2020

Firea introvertită te face să acționezi discret și dintr-o postură retrasă, mai ales în acele situații când simți destul de acut starea de dezechilibru interior. Deși nu îți închipui viața fără anumite persoane dragi, înveți zi de zi să nu mai renunți la propria persoană în pofida altora.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 4 iulie 2020

Prin prisma experiențelor pe care le trăiești în această perioadă, te maturizezi enorm de mult. Atunci când nimic nu pare să meargă așa cum îți dorești, știi cum să întorci lucrurile în favoarea ta. Indiferent de atmosfera din familie de astăzi, tu ești destul de productivă.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 4 iulie 2020

”Căderile” pe care le vei suferi astăzi te vor ajuta să simplifici lucrurile în favoarea ta. Ai nevoie să revizuiești anumite aspecte organizatorice pentru a evita să mai ajungi în impas. Pentru a menține un echilibru între profesional și personal este nevoie de multe resurse, dar și de acceptare și înțelegere din partea persoanelor de referință.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 4 iulie 2020

Atunci când îți dorești ca cei din jur să știe ceea ce simți, vorbește deschis despre acest lucru. Nu mai încerca să proiectezi asupra tuturor propriile așteptări! Ziua ți se pare mult prea lungă având în vedere dispoziția apatică pe care o ai încă de dimineață.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 4 iulie 2020

Ajungi din nou să te neglijezi din punct de vedere profesional și asta nu va fi în avantajul tău. Vei pierde mult ”teren” din punct de vedere energetic și îți va fi dificil să găsești o soluție care să te scoată din impas. Stima de sine este în declin. Ai grijă la ce alegeri faci!

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 4 iulie 2020

Anumite relații sau legături emoționale merită a doua șansă. Prezența preponderentă a energiei lui Saturn readuce haosul și nesiguranța în viața ta. Ție îți priește de minune singurătatea. În acele momente doar cu tine reușești să accesezi resurse emoționale esențiale pentru menținerea propriului echilibru.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 4 iulie 2020

Te simți blocată într-un soi de reverie. Pentru a reuși să faci ceva pentru propria persoană, este nevoie să îți zdruncini din rădăcini credințele și valorile. Chiar dacă această zi pare să fie una monotonă, anumite întâmplări au un efect halucinat asupra dispoziției tale psihice.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 4 iulie 2020

Ai nevoie de apreciere constantă din partea celor din jur pentru a fi în armonie cu propria persoană. Această condiționare este periculoasă pe termen lung. În weekend este de preferat să te odihnești, renunțând la planurile stabilite. Uneori încerci prea agresiv să îți susții punctul de vedere, chiar dacă o astfel de atitudine nu este necesară.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 4 iulie 2020

Cei din jur chiar nu sunt preocupați, așa cum consideri tu, de deciziile pe care le iei sau de modul în care alegi să îți petreci viața. Lasă deoparte orgoliile și încearcă să faci lucruri care îți pot aduce împlinirea emoțională pe care ți-o dorești! Îți dorești să rămâi în contact cu anumite persoane, dar respingerea pe care o simți în raport cu ele te face să fii rezervată.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 4 iulie 2020

La sfârșitul acestei săptămâni tot ceea ce îți dorești este ca cei din jur să te ignore. Nu îți dorești să comunici, nu îți dorești să faci nimănui pe plac, ci vrei să rămâi contectată la propria stare interioară și la propriile gânduri. Critica de care ai parte uneori te ajută să înveți despre propriile limite.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 4 iulie 2020

Întotdeauna trebuie să mergi pe premisa că se merită să lupți pentru ceea ce îți dorești. În ceea ce privește relațiile din viața ta, această zi se anunță a fi una intensă. Ești pusă la zid de persoane în care aveai încredere și care se pare că acum te consideră ca fiind cel mai aprig rival.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 4 iulie 2020

În raport cu cei din jur vei fi foarte fermă atunci când va veni vorba de cea mai mică greșeală. Contradicțiile din mintea ta vor rămâne o enigmă pentru partenerul tău. Nici tu nu înțelegi mare lucru din acțiunile tale. Este de preferat să iei o pauză de la tot ceea trăiești și să te axezi pe propriile pasiuni.
Articole astro