Horoscopul zilei de 4 iulie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 4 iulie 2019

La birou ești forțată de anumite contexte să suporți impertinența anumitor colegi. Din păcate, în această perioadă din viața ta nu reușești să te faci înțeleasă așa cum ți-ai dori și renunți destul de repede la orice inițiativă pe care o ai.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 4 iulie 2019

Ai o dispoziție foarte placută astăzi, iar dinamismul și zâmbetul tău îți permit să câștigi oamenii de partea ta, fără prea mare efort. Nu trebuie sa te prefaci deloc, indiferent de ceea ce ai de facut. Locul îți este rezervat de la sine.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 4 iulie 2019

Unele aspecte personale este de preferat să rămână necunoscute celor din jur. Chiar dacă încrederea pe care le-o acorzi prietenilor este și va fi întotdeauna o parte esențială a caracterului tău, este important totuși să fii mai rezervată.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 4 iulie 2019

Nu te mai lăsa afectată de falsitatea pe care o expun anumite persoane! Modul în care cei din jur aleg să se comporte nu trebuie să aibă impact asupra stării tale psihice. Maturitatea emoțională la care ai ajuns te ajută să faci diferența între lucrurile importante pentru tine și banalități.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 4 iulie 2019

Pe front sentimental, tensiunile vor fi parte din ”meniul” zilei. Reluarea la nesfârșit a unor trăiri le face să devină tot mai profunde și adânci. Indiferent de ceea ce se întâmplă în propria familie, încearcă să fii îngăduitoare în raport cu cei din jur.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 4 iulie 2019

Ești total stupidă în modul în care alegi să te comporți cu anumite persoane. Nimeni din jur nu trebuie să fie dispus să fluctueze prin acțiuni în funcție de ce ai tu nevoie să primești. O relație, de orice tip, reprezintă o legătură autentică doar atunci când persoanele în cauză ”cresc” una prin prisma celeilalte.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 4 iulie 2019

Încearcă să te eliberezi de toate energiile negative care îți inundă aura. Capacitatea ta de a te concentra pe lucrurile care contează cu adevărat este ”obstrucționată” de lucruri care nu au nicio rezonanță în viața ta, dar care totuși îți distrag atenția.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 4 iulie 2019

Viața ta amoroasă este protejată, însă va fi agitată de comportamentul tău impulsiv. Sensibilă, vei vedea fiecare comentariu care te contrazice ca pe un atac personal. Într-o relație, jumătatea ta va încerca astăzi mai mult decît de obicei să îți intre în grație.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 4 iulie 2019

Firea introvertită care te caracterizează te face să acționezi discret și dintr-o postură retrasă. Niciodată nu ieși în evidență în anturajul tău de prieteni. Toți te văd ca pe o bună ascultătoare, dar nimeni nu încearcă să îți afle tainele și fricile.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 4 iulie 2019

Căutând metode să-ți manageriezi problemele administrative, vei fi ocupată mare parte a după-amiezei. Situația se va schimba spre seară când decizi să ieși cu prietenii și să te detașezi de tot ce te înconjoară. Mai mult decât atât, ești în căutare de idei pentru un nou proiect personal.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 4 iulie 2019

Viața ta sentimentală e cam plictisitoare în raport cu ceea ce ai tu nevoie. Faci tot ceea ce-ți stă în putință pentru a tranforma energiile negative pe care le resimți astăzi în unele pozitive. Nu îți dorești să schimbi oamenii, însă poți alege cât de mult te vei lăsa influențată de ei.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 4 iulie 2019

Este important să investești mai mult în dezvoltarea ta spirituală. Astăzi, ideea de karmă ajunge să îți dicteze întreaga plajă de acțiuni. Sunt situații în care vei fi de nerecunoscut chiar și pentru cei dragi, dar asta nu mai contează pentru tine.
Articole astro