Horoscopul zilei de 4 ianuarie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 4 ianuarie 2022

Privești atitudinea defensivă a celor din jur ca o ofensă la adresa ta. În această zi alegi să te detașezi emoțional de acele persoane care îți întunecă viața prin energia negativă pe care o emană. Obiectivele pe care le ai de îndeplinit în plan profesional prind contur.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 4 ianuarie 2022

Modul în care cei din jur aleg să își exprime intențiile nu este pe placul tău, mai ales că de multe ori ți se pare că își doresc doar să te inducă în eroare. Într-o relație, astăzi te decizi să reevaluezi un proiect personal care are legătură cu persoana iubită. 

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 4 ianuarie 2022

Te-ai învățat, în timp, să te concentrezi doar pe lucrurile care te împlinesc sufletește. Marte emană destul de multă energie și de aceea vei avea senzația că te afli într-un carusel care merge necontenit. Indiferent că vei fi acasă sau la birou, cei din jur vor observa astăzi la tine schimbări bruște de dispoziție.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 4 ianuarie 2022

Încearcă să te eliberezi de toate energiile negative care îți inundă aura. Este important să investești mai mult în dezvoltarea ta spirituală. Astăzi, ideea de karmă ajunge să îți dicteze întreaga plajă de acțiuni. Sunt situații în care vei fi de nerecunoscut chiar și pentru cei dragi.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 4 ianuarie 2022

Melancolică și debusolată, astăzi o să vezi doar jumătatea goală a paharului. Într-o relație, faci un efort considerabil pentru a păstra o atmosferă cât mai liniștită între tine și partener. Nu vrei să iști conflicte inutile, mai ales că ești sigură că acestea nu vor aduce nimic nou sau benefic legăturii dintre voi.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 4 ianuarie 2022

În sfârșit începi să accepți cu încredere și înțelegere tot ceea ce ți se întâmplă. Procesul de maturizare în care te afli nu poate fi definit la nivel conștient, însă lucrurile se mișcă în favoarea ta. Nimic din ceea ce faci nu va rezona mai mult decât acum în tot ceea ce reprezinți tu ca femeie, mamă, prietenă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 4 ianuarie 2022

Astăzi este important să acorzi mai multă atenție propriul echilibru interior. Te lași răscolită de situații pe care nu vei putea niciodată să le controlezi. Viața profesională are nevoie de mai multă stimulare. Rutina de care ai parte îți afectează destul de serios motivația.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 4 ianuarie 2022

Bumerangul de emoții pe care l-ai resimțit în ultime zile începe să se calmeze. Preiei din nou controlul asupra stării tale sufleșteti. Deși ești pregătită întotdeauna pentru cele mai sumbre preziceri ale propriei vieți, aceasta îți oferă mereu motive de bucurie.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 4 ianuarie 2022

Încerci, cu fiecare zi care trece, să devii mai independentă, mai ales în ceea ce privește deciziile în plan personal. A te ”debarasa” de toate influențele celor din jur este imperios necesar dacă îți dorești armonie în propria viață. Toate schimbările de care ai parte sunt de bun augur pentru tine.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 4 ianuarie 2022

Acesta este momentul potrivit să-ți faci planuri de viitor și să te îndepărtezi de rutina zilnică. Modifică-ți modul în care te raportezi la experiențele pe care le trăiești zi de zi! Chiar dacă îți este greu să accepți asta, vei observa cum lucrurile se vor schimba de la sine dacă te focusezi pe ceea ce te definește cu adevărat.    

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 4 ianuarie 2022

Atunci când trebuie să răspunzi prompt unor cereri profesionale, te bazezi destul de mult și pe intuiție. Familia nu îți înțelege comportamentul agresiv pe care îl alegi uneori. Indiferent de asta, crezi cu vehemență în acceptarea lor necondiționată.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 4 ianuarie 2022

Ai o dispoziție foarte placută, iar dinamismul și zâmbetul tău îți permit să câștigi cu ușurință oamenii de partea ta. Nu trebuie să te chinui deloc, indiferent de ceea ce ai de făcut. Locul îți este rezervat de la sine. Este ca și cum lumea ți se așterne la picioare fără niciun fel de tăgadă.
Articole astro