Horoscopul zilei de 4 ianuarie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 4 ianuarie 2020

Nu te mai lăsa afectată de falsitatea pe care o expun anumite persoane! Modul în care cei din jur aleg să se comporte nu trebuie să aibă impact asupra stării tale psihice. Maturitatea emoțională la care ai ajuns te ajută să faci diferența între lucrurile importante pentru tine și banalități.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 4 ianuarie 2020

Ești nedreaptă prin modul în care alegi să te comporți cu anumite persoane. Nimeni din jur nu trebuie să fie dispus să fluctueze prin acțiuni în funcție de ce ai tu nevoie să primești. O relație, de orice tip, reprezintă o legătură autentică doar atunci când persoanele în cauză ”cresc” una prin prisma celeilalte.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 4 ianuarie 2020

Încearcă să te eliberezi de toate energiile negative care îți inundă aura. Capacitatea ta de a te concentra pe lucrurile care contează cu adevărat este ”obstrucționată” de lucruri care nu au nicio rezonanță în viața ta, dar care totuși îți distrag atenția.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 4 ianuarie 2020

Te simți destul de dezamăgită de modul în care se derulează lucrurile. Poate un sfat primit de la un prieten bun sau de la cineva din familie îți poate oferi un punct de vedere obiectiv care să te ajute. Încerci, cu fiecare zi care trece, să devii mai independentă, mai ales în ceea ce privește deciziile în plan personal.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 4 ianuarie 2020

Realitatea ta interioară este reflectată fidel prin acțiunile de astăzi. Deși îți este frică de unele riscuri, ți le asumi cu inima deschisă. O persoană dragă din viața ta îți oferă nenumărate lecții despre ce înseamnă de fapt pentru tine o adevărată relație de prietenie.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 4 ianuarie 2020

Frustrările pe care le ai dintotdeuna în raport cu aspectul fizic par să ”explodeze” pe parcursul acestei zile. Contextele sociale în care te vei afla te vor face să simți neapartenență și excludere și o ușoară repulsie cu privire la propria persoană.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 4 ianuarie 2020

Într-o relație, faci un efort considerabil pentru a păstra o atmosferă cât mai liniștită între tine și partener. Nu vrei să iști conflicte inutile, mai ales că ești sigură că acestea nu vor aduce nimic nou sau benefic legăturii dintre voi. Cu toate astea, știi că tăcerea aceasta este de scurtă durată.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 4 ianuarie 2020

Este important să îți menții poziția și să lupți mereu pentru ceea ce îți dorești. Deși pe alocuri devii mult prea exigentă în raport cu propria persoană, acest mod de abordare te ajută să perseverezi. Evenimentele de care ai parte la birou te fac să fii nedreaptă în raport cu anumiți colegi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 4 ianuarie 2020

Chiar dacă în plan profesional faci destul de multe compromisuri pentru a ajunge acolo unde îți dorești, în relația personală nu este indicat un astfel de comportament. Cel de lângă tine are tot dreptul să ajungă să te cunoască cu bune și cu rele, cu dezamăgiri și cu visuri, cu speranțe și cu deziluzii.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 4 ianuarie 2020

Profită de oportunitățile pe care le ai în prezent pentru a te dezvolta profesional. La birou nu ezita să preiei inițiativa atunci când simți că lucrurile stagnează. Întotdeauna trebuie să mergi pe premisa că se merită să lupți pentru ceea ce îți dorești, chiar dacă de multe ori simți doar descumpănire.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 4 ianuarie 2020

Toți te văd ca pe o bună ascultătoare, dar nimeni nu încearcă să îți afle tainele și fricile. Atunci când îți simți amenințată starea de echilibru interior îți dai seama cât îți este dificil să adopți o atitudine diplomată. Nu vrei să iști conflicte inutile, dar asta nu te va opri din a-ți susține punctul de vedere.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 4 ianuarie 2020

Te-ai plictisit să rămâi politicoasă și diplomată în raport cu acele persoane care îți calcă constant limitele impuse. Astăzi simți nevoia să te răzvrătești și o vei face. O persoană apropiată va avea nevoie de încrederea ta totală deoarece acțiunile sale este posibil să te rănească.
Articole astro