Horoscopul zilei de 4 ianuarie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 4 ianuarie 2020

Ziua de astăzi te plasează într-o poziție de leader, chiar dacă nu îți dorești asta. Vei fi focusată pe ceea ce este de făcut din prisma acestei poziții, dar nu vei uita că acest rol nu ți se potrivește. Vezi totul ca pe o provocare pe care o vei integra cu succes în propriul univers psihic.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 4 ianuarie 2020

Frustrările pe care le ai în raport cu aspectul fizic par să ”explodeze” pe parcursul acestei zile. Contextele sociale în care te vei afla te vor face să simți neapartenență și o ușoară repulsie cu privire la acest aspect. Este important să îți schimbi stilul de viață. Trebuie să o faci pentru tine.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 4 ianuarie 2020

Încearcă să te eliberezi de toate energiile negative care îți inundă aura. Este important să investești mai mult în dezvoltarea ta spirituală. Astăzi, ideea de karmă ajunge să îți dicteze întreaga plajă de acțiuni. Sunt situații în care vei fi de nerecunoscut chiar și pentru cei dragi.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 4 ianuarie 2020

Astăzi este important să acorzi mai multă atenție propriul echilibru interior. Te lași răscolită de situații pe care nu vei putea niciodată să le controlezi. Viața profesională are nevoie de mai multă stimulare. Rutina de care ai parte îți afectează destul de serios motivația.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 4 ianuarie 2020

Deși susții că îți este ușor să întorci lucrurile în favoarea ta, astrele par să complice unele evenimente asupra cărora credeai că deții controlul. Anumite persoane continuă să nu te aleagă pentru a le fi parteneră sau prietenă, dar este posibil să nu o facă doar din nevoia de a se proteja.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 4 ianuarie 2020

Melancolică, astăzi vezi doar jumătatea goală a paharului. Într-o relație, faci un efort considerabil pentru a păstra o atmosferă cât mai liniștită între tine și partener. Astrele te ajută foarte mult în cadrul dezvoltării personale și profesionale. Cu toate astea, tu trebuie să preiei inițiativa ori de câte ori este nevoie pentru a nu pierde oportunități unice.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 4 ianuarie 2020

Încerci, cu fiecare zi care trece, să devii mai independentă, mai ales în ceea ce privește deciziile în plan personal. A te ”debarasa” de toate influențele celor din jur este imperios necesar dacă îți dorești armonie în propria viață. Toate schimbările de care ai parte sunt de bun augur pentru tine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 4 ianuarie 2020

Mintea ta este ca un burete, absoarbe tot ceea ce se întâmplă în jur. În multe contexte în care te afli ajungi să te identifici cu problemele altora și uite așa fiecare zi din viața ta poate fi foarte ușor compromisă. Este important să îți dai seama care este sursa acestei empatii exagerate.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 4 ianuarie 2020

Reușești să scapi de presiunea care ți-a apăsat pe umeri de ceva timp. Te axezi pe lucrurile care contează cu adevărat, și anume obiectivele profesionale. Deși uneori te simți inhibată de cel de lângă tine, astăzi îți exprimi sentimentele într-o manieră deschisă și degajată.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 4 ianuarie 2020

Modul în care cei din jur aleg să își exprime intențiile nu este pe placul tău, mai ales că de multe ori ți se pare că își doresc doar să te inducă în eroare. Într-o relație, astăzi te decizi să reevaluezi un proiect personal care are legătură cu persoana iubită. 

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 4 ianuarie 2020

Simți nevoia să ieși în evidență astăzi și să ocupi rolul central în relație. Totodată, asigură-te că te folosești de toate abilitățile de care dispui pentru a-ți atinge țelurile și în plan profesional. Atunci când trebuie să răspunzi prompt unor cereri profesionale, te bazezi destul de mult și pe intuiție.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 4 ianuarie 2020

Indiferent de ce alegeri faci, senzația de bine la care râvnești nu se instalează în viața ta. Poate de fapt nu este vorba despre alegeri, ci despre propriul echilibru interior. Nu îți mai dorești să faci lucruri pentru cei din jur sau să pretinzi un anumit comportament și îți va fi destul de dificil să te lași ghidată de adevăratele tale nevoi.
Articole astro