Horoscopul zilei de 4 ianuarie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 4 ianuarie 2019

Ești întotdeauna o companie plăcută pentru cei din jur, mai ales când aceștia sunt supuși încercărilor vieții. Această zi este dedicată proiectelor personale. Ai nevoie să avansezi cu anumite detalii pentru a nu râmâne în urmă cu obiectivele stabilite.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 4 ianuarie 2019

Melancolică, astăzi vezi doar jumătatea goală a paharului. Într-o relație, faci un efort considerabil pentru a păstra o atmosferă cât mai liniștită între tine și partener. Nu vrei să iști conflicte inutile, mai ales că ești sigură că acestea nu vor aduce nimic nou sau benefic legăturii dintre voi.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 4 ianuarie 2019

Astrele te îndeamnă din nou să fii mai precaută atunci când vine vorba de relațiile cu cei din jur. Din nou te lași dusă de val și ai senzația că lucrurile o să fie armonioase, atât timp cât tu ești deschisă și sinceră. Din păcate, nu ține doar de tine. La mijloc se află o întreagă dinamică.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 4 ianuarie 2019

Stimularea intelectuală de care ai parte astăzi te face să îți redescoperi potențialul. Recapeți încredere în propriile abilități și treci deja la creionarea de noi obiective. Chiar dacă în viața personală au loc o serie de evenimente imprevizibile, nimic nu îți va distrage atenția de la drumul pe care ai ales să pășești.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 4 ianuarie 2019

Mercur va pulsa astăzi destul de mult în plan profesional, chiar dacă tu nu vei resimți acest lucru. Atunci când va fi nevoie de prezența ta pentru ca anumite proiecte să decurgă corespunzător, îți dai seama că nu îți dorești să mai oferi aceiași disponibilitate ca până în prezent.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 4 ianuarie 2019

Chiar dacă în viața ta sunt lucruri pe care nu le poți controla, este important să rămâi fidelă propriei viziuni. Faptul că cei din jur te abandonează, sau te evită, sau te atacă te poate ajuta să înveți lucruri noi despre propria persoană. Nimic nu este întâmplător!

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 4 ianuarie 2019

Ajungi să simți prea multă presiune pe proprii umeri. Trebuie să găsești un echilibru atunci când vine vorba de viața ta. Lucrurile se pot înrăutăți dacă pierzi controlul asupra unor aspecte esențiale. Sănătatea, de exemplu, ar trebui să fie una din prioritățile tale.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 4 ianuarie 2019

Frica de eșec te ține mereu în spate pe plan profesional. În viața privată simți cum se așază lucrurile în favoarea ta. Chiar dacă îți este dificil să treci peste anumite stări de anxietate, reușești totuși să îți găsești echilibrul interior. Persoana iubită este cea care te inspiră, întotdeauna.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 4 ianuarie 2019

Firea introvertită te face să acționezi discret și dintr-o postură retrasă, mai ales în acele situații când simți destul de acut starea de dezechilibru interior. Deși nu îți închipui viața fără anumite persoane dragi, înveți zi de zi să nu mai renunți la propria persoană în pofida altora.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 4 ianuarie 2019

Prin prisma experiențelor pe care le trăiești în această perioadă, te maturizezi enorm de mult. Atunci când nimic nu pare să meargă așa cum îți dorești, știi cum să întorci lucrurile în favoarea ta. Indiferent de atmosfera de lucru de astăzi de la birou, tu ești destul de productivă.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 4 ianuarie 2019

Astăzi simți că preiei din nou controlul asupra propriei vieți. Ceea ce ai trăit în raport cu o anumită persoană te-a ajutat să îți setezi limite importante. Aveai nevoie de o astfel de clarificare emoțională. După-amiaza acestei zile te găsește într-o dispoziție jovială și încrezătoare în tot ceea ce trăiești.  

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 4 ianuarie 2019

Atunci când îți dorești ca cei din jur să știe ceea ce simți, vorbește deschis despre acest lucru. Nu mai încerca să proiectezi asupra tuturor propriile așteptări! Ziua ți se pare mult prea lungă având în vedere dispoziția apatică pe care o ai încă de dimineață.
Articole astro