Horoscopul zilei de 4 februarie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 4 februarie 2020

Atunci când îți dorești ca cei din jur să știe ceea ce simți, vorbește deschis despre acest lucru. Nu mai încerca să proiectezi asupra tuturor, propriile așteptări! Ziua ți se pare mult prea lungă având în vedere dispoziția apatică pe care o ai încă de dimineață.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 4 februarie 2020

Prin prisma experiențelor pe care le trăiești în această perioadă, te maturizezi enorm de mult. Atunci când nimic nu pare să meargă așa cum îți dorești, știi cum să întorci lucrurile în favoarea ta. Indiferent de atmosfera de lucru de astăzi de la birou, tu ești destul de productivă.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 4 februarie 2020

Deși nu îți închipui viața fără anumite persoane dragi, înveți zi de zi să nu mai renunți la propria persoană în pofida altora. Investești în tine și în dezvoltarea ta spirituală. Crezi că aceasta este calea care te va conduce spre o reală armonie în raport cu propria persoană.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 4 februarie 2020

Chiar dacă în viața ta sunt lucruri pe care nu le poți controla, este important să rămâi fidelă propriei viziuni. Faptul că cei din jur te abandonează, sau te evită, sau te atacă te poate ajuta să înveți lucruri noi despre propria persoană. Nimic nu este întâmplător!

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 4 februarie 2020

Astăzi ai motive serioase să crezi că totul este posibil. Ai o dispoziție bună, iar dinamismul și zâmbetul pe care le porți cu sine îți permit să câștigi oamenii de partea ta fără prea mare efort. Nu trebuie sa te prefaci deloc, indiferent de ceea ce ai de facut. De cele mai multe ori, locul îți este rezervat de la sine.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 4 februarie 2020

Încrederea pe care alegi să le-o oferi oamenilor cu care interacționezi trebuie să fie temperată. Nevoia de interacțiune socială te menține ”trează” pe parcursul întregii zile. Nimic din ceea ce vei face nu va avea o semnificație emoțională atât de profundă precum te aștepți.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 4 februarie 2020

Fără să îți dai seama, viața își urmează întotdeauna cursul, cu bune și cu rele. Anumite aspecte din viaţa ta devin mult mai clare în zilele astea și acest lucru te ajută să te orientezi şi să iei decizii importante. La birou ai tendința să pierzi din vedere lucrurile care contează cu adevărat.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 4 februarie 2020

Pasiunea pentru tot ceea ce faci și obiectivele migălos creionate sunt principalele atuuri atunci când se vorbește despre reușitele tale. Durerea sufletească pe care o simți în raport cu anumite persoane nu va putea fi niciodată uitată, dar trebuie să reușești să îți găsești echilibrul.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 4 februarie 2020

Planurile pentru această zi se anulează încă de dimineață. Un eveniment neprevăzut petrecut în familie, te obligă, moral vorbind, să rămâi în preajma celor dragi. Anumite acțiuni vor fi definitorii pentru cariera ta. Ai grijă la excesele pe care le faci, de orice fel!  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 4 februarie 2020

Firea introvertită care te caracterizează te face astăzi să acționezi discret și dintr-o postură retrasă. Niciodată nu ieși în evidență în anturajul tău de prieteni. Toți te văd ca pe o bună ascultătoare, dar nimeni nu încearcă să îți afle tainele, fricile sau dezamăgirile.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 4 februarie 2020

Încearcă să te eliberezi de toate energiile negative care îți inundă aura. Este important să investești mai mult în dezvoltarea ta spirituală. Astăzi, ideea de karmă ajunge să îți dicteze întreaga plajă de acțiuni. Sunt situații în care vei fi de nerecunoscut chiar și pentru cei dragi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 4 februarie 2020

Deși susții că îți este ușor să întorci lucrurile în favoarea ta, configurația astrală de astăzi pare să complice unele evenimente asupra cărora credeai că deții controlul. După-amiaza acestei zile te găsește totuși într-o dispoziție jovială, încrezătoare și împăcată cu tot ceea ce trăiești.
Articole astro