Horoscopul zilei de 4 februarie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 4 februarie 2019

Astăzi ai o dispoziție foarte placută, iar dinamismul și zâmbetul tău îți permit să câștigi cu ușurință oamenii de partea ta. Nu trebuie să te chinui deloc, indiferent de ceea ce ai de făcut. Locul îți este rezervat de la sine. Este ca și cum lumea ți se așterne la picioare fără niciun fel de tăgadă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 4 februarie 2019

În ultima perioadă simți că ai motive serioase să crezi că totul este posibil pe plan sentimental. Marte îți transmite semnale pe care vei alege să nu le neglijezi. La birou te simți pregătită să preiei noi sarcini doar pentru a demonstra celor din jur lucrurile de care ești capabilă.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 4 februarie 2019

Simți că plutești în derivă în ceea ce privește o relație importantă pentru tine. Chiar dacă semnele în acest sens te îndeamnă să renunți în a te mai implica emoțional în ceva care îți face rău, nu îți urmezi intuiția. Riști în continuare pentru că ești o fire visătoare.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 4 februarie 2019

Unele întâmplări care au loc astăzi te fac să te întrebi ce anume reprezintă de fapt pentru tine statusul relațional în care te afli în prezent. Chiar dacă știi că nu ești genul de femeie care să creadă în niciun fel de compromis în plan emoțional, lucrurile nu îți sunt foarte clare.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 4 februarie 2019

Astăzi simți că preiei din nou controlul asupra propriei minți. Ceea ce ai trăit te-a ajutat să îți setezi limite importante în raport cu o anumită persoană. Aveai nevoie de o astfel de clarificare emoțională. Începutul de săptămână te găsește într-o dispoziție jovială, încrezătoare și împăcată cu tot ceea ce trăiești.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 4 februarie 2019

În ultima perioadă simți ca și cum o energie pe care nu reușești să o deslușești în totalitate, te îndeamnă să te apropii mai mult de membrii familiei extinse. Alegi să petreci mai mult timp cu ei, să faci mult mai multe activități cu ei și să îți planifici chiar și vacanțele alături de ei.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 4 februarie 2019

Privești atitudinea defensivă a celor din jur ca o ofensă la adresa ta. În această zi alegi să te detașezi emoțional de acele persoane care îți întunecă viața prin energia negativă pe care o emană. Obiectivele pe care le ai de îndeplinit în plan profesional prind contur.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 4 februarie 2019

Armonia de care ești înconjurată în această perioadă te ajută să ”îți recalibrezi” la noi etaloane și propriul echilibru interior. Te tentează gândul de a face o surpriză plăcută unei persoane față de care simți o imensă recunoștință, însă pentru moment ești în pană de idei.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 4 februarie 2019

Astăzi trebuie să te aștepți ca nimic să nu decurgă conformul planului. Modul în care vei reuși să faci față imprevizibilului te va ajuta foarte mult să rămâi în armonie cu propria persoană. Ziua la birou se anunță incendiară din cauza predărilor care au loc.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 4 februarie 2019

Melancolică și debusolată, astăzi o să vezi doar jumătatea goală a paharului. Într-o relație, faci un efort considerabil pentru a păstra o atmosferă cât mai liniștită între tine și partener. Nu vrei să iști conflicte inutile, mai ales că ești sigură că acestea nu vor aduce nimic nou sau benefic legăturii dintre voi.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 4 februarie 2019

Ziua aceasta de luni ți se așterne în față doar pentru a fi explorată. Îți faci noi prieteni la birou, iei o decizie importantă în plan personal, primești o veste bună din partea familiei, iar modul în care resimți tot ceea ce trăiești te va face ”să vibrezi” de încântare.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 4 februarie 2019

Astăzi este important să acorzi mai multă atenție propriului echilibru interior. Te lași răscolită de situații pe care nu vei putea niciodată să le controlezi. Anumite persoane continuă să nu te aleagă pentru a le fi parteneră sau prietenă, dar este posibil să nu o facă doar din nevoia de a se proteja.
Articole astro