Horoscopul zilei de 4 februarie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 4 februarie 2018

Această zi se află sub influența lui Saturn. Deși știi că deții controlul asupra propriilor sentimente, viața te ia prin surprindere. Te simți constrânsă de dorințele partenerului sau de cerințele celor din familie. Deși ești dispusă să cedezi în fața lor, poate nu este cea mai bună alegere.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 4 februarie 2018

Astăzi ia curajul la tine pentru a avea succesul scontat! Pentru a simți armonia din viața ta este important să găsești un echilibru pe plan sentimental! Daca ești într-o relație, te simți acaparată de ceea ce își dorește cel de lângă tine. Faptul că lucrurile nu iau forma pe care ți-o dorești are un efect negativ asupra dispoziției tale.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 4 februarie 2018

În loc să fii tentată să te lași influențată de promisiuni frumoase legate de carieră, astăzi ar trebui să le demonstrezi celor din jur că știi care este drumul pe care te îndrepți. Familia, dar și prietenii nu au încredere în tine. Deciziile tale sunt puse mereu la îndoială. Nu trebuie să te complaci să joci un asemenea rol social. 

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 4 februarie 2018

Ai nevoie de ajutorul prietenilor pentru a te stabiliza din punct de vedere emoțional. Indiferent de ceea ce se petrece în viața ta privată, rămâi consecventă și dedicată la locul de muncă. Implicarea totală de care dai dovadă îi uimește în fiecare zi pe colegii de departament, dar și pe șefi.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 4 februarie 2018

Ți-e foarte greu să te atașezi de cineva la modul absolut. De obicei preferi să păstrezi distanța. Această detașare controlată te păzește de dezamăgiri și deziluzii. În viața profesională, știi să iei decizii drastice atunci când acestea se impun a fi necesare.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 4 februarie 2018

Influența astrelor devine tot mai evidentă în viața ta. Deși susții că îți este ușor să întorci lucrurile în favoarea ta, aceasta pare să complice unele evenimente asupra cărora credeai că deții controlul. Familia nu îți înțelege comportamentul agresiv pe care îl alegi uneori. Cu toate astea, nu este nevoie să te explici în fața lor.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 4 februarie 2018

Melancolică, astăzi vezi doar jumătatea goală a paharului. Într-o relație, faci un efort considerabil pentru a păstra o atmosferă cât mai liniștită între tine și partener. Nu vrei să iști conflicte inutile, mai ales că ești sigură că acestea nu vor aduce nimic nou sau benefic legăturii dintre voi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 4 februarie 2018

Vorbele critice îndreptate asupra ta te vor răni serios pe plan sentimental. Nu vrei să reacționezi violent, însă configurația planetară te va incita s-o faci. Astăzi este important să acorzi mai multă atenție propriul echilibru interior. Te lași răscolită de situații pe care nu vei putea niciodată să le controlezi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 4 februarie 2018

Frica de eșec te ține în spate pe plan profesional. Ajungi să simți prea multă presiune pe umerii tăi. Încearcă să găsesti un echilibru atunci când vine vorba de viața ta. Lucrurile se pot înrăutăți dacă pierzi controlul asupra unor aspecte pe care tu le numești ca fiind banale. Sănătatea, de exemplu, ar trebui să fie mereu prioritară.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 4 februarie 2018

Îți este mult mai frică de propriile sentimente, decât de neacceptarea socială pe care o trăiești zi de zi. Firea introvertită care te caracterizează te face să actionezi discret și dintr-o postură retrasă. Deși nu îți închipui viața fără anumite persoane dragi, înveți zi de zi să nu mai renunți la propria persoană în pofida altora.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 4 februarie 2018

Astăzi ai motive serioase să crezi că totul este posibil pe plan sentimental. Ai o dispoziție foarte placută, iar dinamismul și zâmbetul tău îți permit să caștigi oamenii de partea ta fără prea mare efort. Nu trebuie sa te prefaci deloc, indiferent de ceea ce ai de facut. Locul îți este rezervat de la sine.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 4 februarie 2018

Uneori simți că nu ești apreciată la adevarata valoare. Poate totul este în mintea ta având în vedere așteptările exagerate pe care le ai de la cei din jur. Planurile pentru această zi se duc de râpă încă de dimineață. Un eveniment neprevăzut petrecut în familie, te obligă, moral vorbind, să râmăi în preajma celor dragi.
Articole astro